Eat2Gathe r culinaire rally Amsterdam

Culinaire Rally

vanaf €95,- p.p.

minimaal 10 personen

Culinaire autorally door landelijk Amsterdam

Op zoek naar een sportieve invulling van je bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest? Er is maar weinig leuker dan tegen je collega’s, familieleden of vrienden strijden tijdens onze culinaire rally rondom Amsterdam! Onderweg maak je culinaire tussenstops op authentieke, landelijk gelegen locaties. Je gaat bijvoorbeeld naar een worst- en kaasproeverij en vervolgens geniet je van het hoofd- en nagerecht op een culinaire boerderij. We kunnen ook een rondleiding op een Nederlandse wijngaard toevoegen als culinaire stop of een high tea als lunch. Tijdens de rally geef je antwoord op allerlei culinaire vragen en uiteindelijk krijgt het winnende team natuurlijk een prijs!

Eat2Gathe r culinaire rally Amsterdam

Dit leuke groepsuitje neemt 4 – 6 uur in beslag, de prijs is op basis van eigen vervoer. Wil je in plaats van met jullie eigen auto’s, de rally met een Mini Cooper doen of in groepsbusjes of zelfs met chauffeur? Dat is zeker mogelijk! Aangezien dit arrangement maatwerk is bespreken we graag vooraf je wensen en de mogelijkheden. Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer.

Vraag een offerte aan!

  Lees hier wat anderen van deze Culinaire Beleving vonden

  ´1 van de nieuwsbrieven van Eat2Gather was de reden waarom ik Karien vroeg wat er leuk zou zijn om met een grote groep van 80 personen op mijn 50e verjaardag te doen in het kader van food & beverage en dan juist niet een kookworkshop. Daarop kwam zij met het idee voor een culinaire rally. Meteen een schot in de roos! Haar suggesties voor locaties en welke zaken daar te proeven sloten aan bij mijn wensen. Mijn eigen ideeën - zoals Looping Good ijs - werden door Karien met open armen door haar ontvangen en in de rally ingepland. Wat ik goed vind aan Karien - en ik ben daar altijd scherp op - is dat ze precies snapte wat ik wilde en daar ook goed op inspeelde. En ze staat ook voor kwaliteit. Wat ik ook belangrijk vind. De gasten hebben genoten van de rally en hebben het er nog steeds over. ´

   

  Karen de Loos

  KIK Communicatie

  ´Op zaterdag 1 november hebben wij een door Eat2Gather georganiseerde personeelsfeestdag gehad. Op deze stralende dag begonnen we met een rally in Fiatjes 500 door de mooie Vechtstreek, onder de rook van Amsterdam. Je doet voor de rally (met diverse proeverijen thee, worst en kaas) heel bijzondere locaties aan waar jezelf niet snel aan zou denken. Aansluitend hebben we ’s avonds met een mooie salon boot door Amsterdam gevaren, genietend van een heerlijk diner aan boord. De dag was zeer geslaagd! Karien bedankt voor de goede zorgen en organisatie.´

   

  Onno van Gelderen

  P.G.N. BV

  We hadden een geweldige dag vorige week, heel erg bedankt! De rally verliep erg soepel, alle locaties waren bijzonder. We hebben veel geleerd en genoten van het luisteren naar de gastheer en dames die met zoveel passie over hun werk praatten. We zouden deze ervaring ten zeerste aanbevelen: buiten zijn en niet achter een bureau, een kleine competitie uitvoeren en er werd niet te veel van ons gevraagd, afgezien van genieten, wat door iedereen werd gewaardeerd.

   

  Audrey

  Heineken

  Eat2Gather werkt o.a. voor

  Schrijf je in voor onze
  culinaire, maandelijkse,
  gratis nieuwsbrief!

   Schrijf je in voor onze
   culinaire, maandelijkse,
   gratis nieuwsbrief!