Eat2Gather Italiaanse kookworkshop Amsterdam

Kookworkshops

vanaf €69,- p.p.

minimaal 15 personen

Van Italiaanse tot Arabische kookworkshops

Lekker samen koken met collega’s, bijvoorbeeld om een succesvol jaar af te sluiten, een jubileum te vieren of gewoon als bedrijfsuitje? Eat2Gather heeft een uitgebreid aanbod aan leuke kookworkshops waaruit je kunt kiezen: van Italiaans tot Thais, van Hollands tot Japans, bijna alle keukens van de wereld kun je op deze manier ontdekken..

 

De kookworkshops vinden plaats in Amsterdam, Amstelveen, Abcoude, Haarlem, Utrecht, Rotterdam of Zaandam. Een workshop bij jou op locatie, bijvoorbeeld in het bedrijfsrestaurant kan natuurlijk ook! Lees hieronder uit welke soorten menu’s je kunt kiezen.

Eat2Gather Italiaanse kookworkshop Amsterdam

Afrodisiaca kookworkshop

Arabische kookworkshop

Aziatische kookworkshop

Barbecue kookworkshop

Eetbare Bloemen kookworkshop

Franse kookworkshop

Hollandse kookworkshop

Indonesische kookworkshop

Italiaanse kookworkshop

Kerst kookworkshop

Koken met een Sterrenchef

Koreaanse kookworkshop

Marokkaanse kookworkshop

Noord Afrikaanse kookworkshop

Pizza en Pasta kookworkshop

Spaanse Tapas kookworkshop

Surinaamse kookworkshop

Sushi kookworkshop

Thaise kookworkshop

Vegan kookworkshop

Vegetarische kookworkshop

Vitale kookworkshop

Vis kookworkshop

Wereldse Tapas kookworkshop

 

Ben jij verantwoordelijk voor de organisatie van een teambuildingsevenement en op zoek naar meer diepgang? Onze coach kan samen met jou de doelstellingen, verwachtingen en leerdoelen bespreken en vervolgens deze dag begeleiden.

Vraag een offerte aan!

  Lees hier wat anderen van deze Culinaire Beleving vonden

  ´Ter gelegenheid van het afscheid van een collega een Italiaanse kookworkshop geboekt bij Eat2Gather die we iedereen kunnen aanbevelen!! In een prachtig oud schoolgebouw met een waanzinnige keuken gezellig met elkaar gekokkereld. Het was een ontspannen sfeer. Leuk dat het “makkelijke” gerechten waren om te maken. En al zeggen we het zelf, ze smaakte heerlijk, deze gaan we thuis zeker nog een keer maken! Verder nog complimenten voor de last-minute organisatie van de kookworkshop en de goede begeleiding op locatie.´

   

  Marleen

  Projectmanagar Xeed

  Eat2Gather organiseerde voor ons een wereldse tapas kookworkshop gecombineerd met een sushiworkshop voor 60 personen in totaal. We hebben een super bijeenkomst gehad. Leuke gerechten, mooie ruimte en heel gezellig. Heel veel dank voor de organisatie. Wie weet tot ziens!

   

  Marieke

  teamleider Viertaal

  ´We hebben afgelopen vrijdag erg leuk gekookt en lekker gegeten. Het was inderdaad leuk om met een "kleine" groep ook in een daarvoor ingerichte kookstudio aan de slag te gaan. Het was hierdoor niet zo "massaal" maar eerder gezellig en knus. Dank voor al het regelen en wellicht tot een volgende keer.´

   

  Fiduciair Manager

  Kempen Capital Management

  Eat2Gather werkt o.a. voor

  Schrijf je in voor onze
  culinaire, maandelijkse,
  gratis nieuwsbrief!

   Schrijf je in voor onze
   culinaire, maandelijkse,
   gratis nieuwsbrief!