Eat2Gather culinaire outdoordag in het bos Baarn

Outdoor keukens bouwen en koken

vanaf €89,- p.p.

minimaal 20 personen

Culinaire outdoor cooking workshop

Dit outdoor arrangement is geschikt voor elk bedrijf dat wel tegen een stootje kan!

Eerst ga je samen met je collega’s een keuken bouwen in het bos in Baarn, waarbij je materialen gebruikt zoals houten palen, touw, zeil en een aantal basis keukenelementen. Vervolgens struin je langs het Eat2Gather marktkraampje waar verse ingrediënten staan uitgestald en brainstorm je met je collega’s welke gerechten je daarmee gaat bereiden. Dan ga je met elkaar koken in jullie zelfgebouwde keukens en neem je na afloop plaats bij een gezellig kampvuur om elkaars culinaire hoogstandjes te proeven. Je zult tijdens dit arrangement merken dat iedereen zijn of haar eigen kwaliteiten heeft. Wie gaan er aan de slag met het bouwen, en wie storten zich op het koken?

Eat2Gather culinaire outdoordag in het bos Baarn

Tip: Dit arrangement kun je zeer goed combineren met een wildplukwandeling. Samen met je collega’s geniet je dan een hele dag van het bos in Baarn en kook je ook met de wildplukproducten. Daarnaast kan je deze teambuilding verdiepen met een training van een teamcoach. Vraag hiervoor een op maat gemaakte offerte aan.

Vraag een offerte aan!

  Lees hier wat anderen van deze Culinaire Beleving vonden

  Vol spanning fietsten we in ons oude kloffie naar Baarn. Aangekomen op de locatie stond Karien ons vol enthousiasme op te wachten. Veel gespannen gezichten in ons team daar moesten we even doorheen dacht ik. Die middag hebben we keukens gebouwd en we konden meer dan we dachten. Gelukkig werden we goed begeleid met het pionieren. Toen de keukens stonden konden we beginnen aan het koken van de heerlijke wereldse recepten. Erik, de begeleidende chef-kok van de middag, gaf uitleg over een mandoline, rijstvellen en scherpe mesjes etc. Daarna heerlijk genoten van het diner rond het kampvuur, wat stond er veel en wat was het lekker. Bedankt Karien, Erik en Hilde.

   

  Melinda

  Titus Brandsmaschool Hilversum

  ´Het is leuk om met z´n allen op een hele andere manier bezig te zijn, vooral ook in een heel andere omgeving. De rolverdeling is ook ineens anders dan op kantoor, leuk om mee te maken! De begeleiding was zeer professioneel en prettig, na een korte uitleg konden we aan de slag en er goed gezorgd voor hapjes en drankjes tijdens het bouwen en koken. Met de ingrediënten kon iedereen goed uit de voeten, het is leuk om zien wat er allemaal kan in zo’n primitieve keuken en met een kampvuur. We hebben dan ook heerlijk gegeten! We willen Karien bedanken voor de prettige samenwerking, zowel in de voorbereiding als op de dag zelf. We kunnen dit iedereen aanraden!`

   

  Sales Management Assistent

  RCI Banque

  “Via de app hebben we al wel reacties gekregen, alleen maar positief! Bloemlezing uit de reacties: Top feestje, prachtig feest, warme familie, voor herhaling vatbaar, wat een enthousiasme en plezier. Iedereen van Eat2Gather was aardig, behulpzaam en professioneel, ik heb genoten en alle COB-ers waren gisteren volledig ontzorgd, dat gebeurt niet vaak. “

   

  Edith

  COB

  Eat2Gather werkt o.a. voor

  Schrijf je in voor onze
  culinaire, maandelijkse,
  gratis nieuwsbrief!

   Schrijf je in voor onze
   culinaire, maandelijkse,
   gratis nieuwsbrief!