High end & High Level

 

Eat2Gather is een culinair organisatiebureau dat mensen al meer dan 15 jaar mensen bijeenbrengt door middel van culinaire activiteiten. Eat2Gather heeft ook een unieke locatie: 1 kookstudio, 2 boardrooms en 1 presentatie ruimte gelegen op de bovenste verdiepingen van ons monumentale grachtenpand op de hoek van de Prinsen- en Egelantiersgracht in Amsterdam. Vanuit onze locatie heb je een schitterend uitzicht over Amsterdam.

Presentatieruimte

Prins IV een bijzondere ruimte gelegen op de 4e etage aan de Prinsengracht en biedt een spectaculair uitzicht over de grachtengordel van Amsterdam. Het hoge plafond en de balkenconstructie geven de ruimte een fijne sfeer die te omschrijven is als een speak-easy meets Orient Express sfeer. Het grote scherm en de beamer maken de ruimte zeer geschikt voor presentaties. De Chesterfields, dranken globe en de historische decoraties maken deze ruimte een van onze favoriete verdiepingen van ons pand.

 

CAPACITEIT:

6 tot 60 personen

 

PRIJZEN:

v.a. € 390,-

Kookstudio

High end & High level. Dat is hoe wij onze kookstudio in enkele woorden omschrijven. Gelegen op de bovenste etage van de Egelantiersgracht biedt onze kookstudio een ruime, moderne ingerichte keuken en een bar van 8 meter met een bijzonder uitzicht over de binnenstad en grachten van Amsterdam.

 

CAPACITEIT:

10 tot 60 personen

 

PRIJZEN:

v.a. € 390,-

Board- en Tastingrooms

Gelegen op de 3e etage van ons pand, met uitzicht over de Prinsengracht bevinden zich onze board- en tastingrooms Olijf & Citroen. Beiden zijn sfeervol ingericht met een grote ronde tafel en fijne stoelen voor vergaderingen. Citroen heeft ook een kitchenette met een koelkast, gootsteen en vaatwasser, zeer geschikt voor tastings.

 

CAPACITEIT:

4 tot 24 personen

 

PRIJZEN:

v.a. € 275,-

Vraag onze banqueting map of een op maat gemaakte offerte aan!

Boek een Culinaire Ervaring bij je meeting

WANDELINGEN
PROEVERIJEN
WORKSHOPS
PRIVÉ DINER
TEAMBUILDING
KOOKWORKSHOP

Vraag hier onze banqueting map of

een op maat gemaakte offerte aan!

  Een op maat gemaakte offerte

  Voor jouw evenement?

   Het laatste nieuws van Eat2Gather

   Schrijf je in voor onze
   culinaire, maandelijkse,
   gratis nieuwsbrief!

    Schrijf je in voor onze
    culinaire, maandelijkse,
    gratis nieuwsbrief!