Eat2Gather restaurant Parkheuvel aan de Gracht Erik en Julien van Loo

Restaurant Parkheuvel** uit Rotterdam komt naar Amsterdam

Eat2Gather en chefs Erik en Julien van Loo slaan handen ineen voor high-end kitchen dinner aan de gracht

Je leest het goed. Het Rotterdamse restaurant Parkheuvel** verruilt deze avond de Euromast voor de Westertoren en hun uitzicht over de Maas in Rotterdam voor de Prinsengracht in Amsterdam. Op 10 oktober 2023, in het beroemde rijksmonument uit 1917, (ijzerwarenhandel Gunters & Meuser), waar tegenwoordig verschillende gastronomische initiatieven plaats vinden in de kookstudio & tastingrooms van Eat2Gather, organiseert culinair organisatiebureau Eat2Gather een high-end kitchen dinner in samenwerking Erik & Julien van Loo en hun team.

 

Tijdens deze avond kun je genieten van de topgerechten van dit beroemde restaurant op deze high-end & high-level locatie van Eat2Gather Amsterdam. Deze grote chef’s table belooft een unieke en smaakvolle beleving te worden waar je bij wilt (nee, moét) zijn. Opzoek naar exclusiviteit? Er zijn ook twee private dining rooms te reserveren voor gezelschappen tot 12 personen. Lees hieronder verder voor meer informatie meer over het programma en hoe je kunt reserveren. Waar wacht je nog op?

 

Unieke locatie

Restaurant Parkheuvel** en Eat2Gather gaan een fantastische samenwerking aan. Rotterdam meets Amsterdam! Deze avond organiseert Restaurant Parkheuvel een tweesterren beleving in Amsterdam. En wel in het monumentale hoekpand, gebouwd in de Amsterdamse school stijl, van Eat2Gather, aan de Egelantiers- en Prinsengracht, waar je uitkijkt over het historische stadscentrum, de grachten van Amsterdam en de mooie Jordaan.

Erik van Loo, Restaurant Parkheuvel: “Het is voor ons een bijzondere avond. We kijken al ruim 17 jaar uit over de Maas, en nu mogen we een avond uitkijken over de Prinsengracht. Gaaf om op deze locatie voor onze gasten en de Amsterdammers te mogen koken.”

 

Programma

Het avondvullende programma ziet er als volgt uit:

18.00u: Ontvangst met amuses van restaurant Parkheuvel & cock- & mocktails van V2C gin

19.00u: Start van het high-end 5 gangen diner met wine pairing

22.00u: Koffie, thee met friandises en cocktails.

23.00u: Afsluiting van deze unieke culinaire ervaring

 

Exclusieve private dining rooms

Eat2Gather heeft twee tastingrooms: Citroen & Olijf.  Wil je een unieke private dining ervaring met jouw (zakelijke) gezelschap? Dan is het zelfs mogelijk om deze avond één van onze luxe tastingrooms af te huren voor jouw privé of zakelijke genodigden.  Deze ruimtes bieden plaats voor maximaal 12 personen en is voor één avond exclusief voor jou en je tafelgenoten gereserveerd. Je geniet samen met jouw (zakelijke) gasten in intieme setting van deze culinaire high-end beleving. Om het nog exclusiever te maken, kunnen we rekening houden met jullie speciale wensen, zoals jouw favoriete fles wijn of Champagne en een persoonlijke gastheer of vrouw.

Karien Olthof van Eat2Gather: “De afgelopen 16 jaar organiseren wij vooral culinaire events in Amsterdam en omgeving. Dit jaar hebben wij ons volledige aanbod culinaire belevingen uitgebreid naar Rotterdam. Het leek ons te gek om nu wij ook naar Rotterdam gaan we Rotterdam voor één avond naar Amsterdam halen. Wij kennen elkaar al heel lang en hebben al vaker samengewerkt. Hoe leuk om nu samen met het team van Restaurant Parkheuvel** en Erik en Julien van Loo dit culinaire event bij ons in Amsterdam te organiseren!’

Eat2Gather nu ook in Rotterdam

Sinds kort is het ook mogelijk om onze culinaire arrangementen te boeken in Rotterdam. Met de uitbreiding naar Rotterdam zet Eat2Gather haar culinaire avontuur voort en biedt het de mogelijkheid om deze bruisende stad op een unieke manier te ontdekken voor de zakelijke- en groepsmarkt. Of je nu een bedrijfsuitje plant of een teambuildingssessie wilt organiseren, wij zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring in Rotterdam.

 

Reserveren:

Je kunt bij deze bijzondere avond zijn voor een bedrag van 325 euro p.p. all-in. Of reserveer een exclusieve tastingroom voor jouw gezelschap tot 12 personen voor 6000 euro all-in. Jouw plekje reserveren kan via de volgende link PARKHEUVEL – Restaurant

 

Adres & Parkeren:

Adres: Eat2Gather kookstudio, Egelantiersgracht 4D, 1015RL Amsterdam

Parkeren: Kan aan de grachten en straten rondom de kookstudio of via Q-Park Amsterdam of reserveer alvast een plekje via OneparkSign up for our montly newsletter and never a miss a thing about our culinary activities!

    Sign up for our montly newsletter and never a miss a thing about our culinary activities!