Eat2Gather culinaire expeditie over teambuilding. Alleen ga je snel. Samen kom je verder.

Culinaire expeditie – “Alleen ga je snel. Samen kom je verder.”

Zo luidt een oude Afrikaans gezegde. Waarschijnlijk een reden waarom veel medewerkers, ook na corona, blijven thuiswerken. Toch is samenwerken, met name teambuilding, essentieel voor je organisatie. Het zorgt voor motivatie, inspiratie en behoud van je medewerkers. Bovendien heeft teambuilding een positief effect op de werkvloer. Eat2Gather zette deze positieve effecten voor je op een rij.

Vertrouwen
Teambuilding zorgt ervoor dat je mensen meer vertrouwen krijgen in elkaar. Want wie helpt jou als je er niet uitkomt met een recept of je de weg kwijt bent tijdens een culinaire rally. Juist op dat soort momenten weet je wat je aan elkaar hebt. En dat is heel waardevol voor een goed werkend en hecht team.

Wij-gevoel
Naast vertrouwen zorgt teambuilding ook voor verbondenheid. Een gevoel van ‘we doen het met elkaar’. Door samen nieuwe ervaringen op te doen leren medewerkers elkaar beter kennen en dat zorgt voor het ‘wij-gevoel’.

Goede samenwerking
Samen activiteiten ondernemen zorgt voor blijere werknemers, die met meer enthousiasme en werkplezier naar hun werk gaan. Ze zijn productiever, creatiever en samen zorgen ze voor meer succes!

Betere communicatie
Goede communicatie is essentieel om een team goed samen te laten werken. Een klein misverstand kan al snel zorgen voor vertraging in een proces of een lagere productiviteit. En dat wil je natuurlijk juist niet. Tijdens een gezamenlijke workshop of bijvoorbeeld een proeverij leer je elkaar beter kennen en dat goed de communicatie op de werkvloer weer ten goede.

Leiderschap
Om succesvol te zijn heeft een team structuur en leiderschap nodig. Door als team samen activiteiten te doen wordt al snel duidelijk wie de leiding neemt en wie juist meer op de achtergrond tot z’n recht komt. En dat is ook weer handig op de werkvloer.

Eat2Gather heeft een keur aan smaakvolle activiteiten om samen met je team te ondernemen. Wat denk je bijvoorbeeld van een kookwedstrijd met een sterrenchef, of een bier- of wijnproeverij. Ook onze culinaire teambuilding activiteiten zijn zeer geliefd bij teams en bedrijven. Welke activiteit past het best bij jullie team?

Neem contact met ons op om jouw doelen en wensen te matchen met ons aanbod en mogelijkheden.Sign up for our montly newsletter and never a miss a thing about our culinary activities!

    Sign up for our montly newsletter and never a miss a thing about our culinary activities!