Eat2Gather prive diner sterrenchefs

Culinaire expeditie – Eten op sterrenniveau: Wat dacht je van een private dinner?

Je kunt natuurlijk een kookworkshop boeken bij Eat2Gather en samen met vrienden, familie of collega’s gezellig samen de keuken induiken – niet voor niets is het één van de meest populaire bedrijfsuitjes die we organiseren. Samen koken en jullie eigen gerechtjes proeven werkt nou eenmaal verbindend!

Toch is het soms ook best lekker om achterover te leunen en voor je te laten koken. Helemaal als je in de watten wordt gelegd door een sterrenchef, op een locatie die exclusief voor jou en je gezelschap is afgehuurd. Ben jij van plan om binnenkort een diner te organiseren voor zakenrelaties, of ben je op zoek naar een bijzonder culinair uitje met je team of afdeling? Overweeg dan een private dinner, en geniet samen van de meest tongstrelende gerechten.

De private dinners die Eat2Gather zijn ongekend populair en hebben het afgelopen jaar – waarin veel restaurants gesloten waren – een enorme vlucht genomen. Het heeft nou eenmaal iets heel bijzonders, samen dineren op een plek die alleen voor jullie is. Er zijn talloze mogelijkheden: in een sfeervolle ruimte op het Westergasterrein bijvoorbeeld, in een klassiek grachtenpand, bij jullie op kantoor of gewoon thuis.

De chefs waarmee we samenwerken zijn onder meer Erik de Boer (die onder andere drie restaurants een Michelinster bezorgde) en Gert-Jan Cieremans (voormalig sterrenchef bij de Seinpost in Scheveningen). Zij koken met de mooiste, duurzame ingrediënten, waarmee ze fantastische gerechten op tafel zetten. De met zorg geselecteerde wijnen en champagnes verhogen de culinaire smaaksensatie én de sfeer.

Kortom: jij en je gasten zullen een onvergetelijke avond hebben, waar nog langer over zal worden nagepraat. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op!

 

 

 

 

 

 Sign up for our montly newsletter and never a miss a thing about our culinary activities!

    Sign up for our montly newsletter and never a miss a thing about our culinary activities!