Culinaire expeditie – Jordaans olijfolie event 2 juni 2023 – uitnodiging

Beste olijfolieliefhebber en professional,

De Jordaanse olijfoliesector en het Nederlandse Centrum voor de Promotie van Import (www.cbi.eu) hebben het genoegen om u uit te nodigen voor het Live Jordanian Olive Oil Tasting Event in de Jordaan in Amsterdam.

Dit evenement wordt georganiseerd nav de prijsuitreiking van de 2e editie van de Amsterdam International Olive Oil Competition en heeft als doel om de Nederlandse/Europese markt kennis te laten maken met de prijswinnende Jordaanse olijfoliën.

Tijdens dit evenement wordt u de exclusieve gelegenheid geboden om de Jordaanse producenten van deze bekroonde premium extra virgin olijfoliën te ontmoeten, de originele smaak van het historische en culturele erfgoed van het Koninkrijk Jordanië te ontdekken. We nemen u mee op een culinaire reis naar Jordanië, delen interessante inzichten van het Olive Oil Institute en lichten de prijswinnende producenten toe terwijl u geniet van heerlijke op olijfolie gebaseerde amuses bereid door sterren-chef Gert Jan Cieremans. Tevens kunt u netwerken met vakgenoten en olijf olie liefhebbers uit de groeiende olijfoliemarkt in Nederland en Europa.

Het evenement vindt plaats op vrijdag 2 juni van 15.00 tot 17.30 uur op de culinaire locatie van Eat2Gather in het historische pand van Gunters & Meuser, op de Egelantiersgracht 4D in Amsterdam.

Registreer door uw deelname te bevestigen via agriculture@cbi.eu en/of gebruik te maken van deze eventbrite-link .

Namens de Jordanian Olive Producers Export Association (JOPEA), CBI en onze gepassioneerde producenten en partners van dit unieke evenement kijken we ernaar uit u te ontmoeten op vrijdag 2 juni.Sign up for our montly newsletter and never a miss a thing about our culinary activities!

    Sign up for our montly newsletter and never a miss a thing about our culinary activities!