Eat2Gather koken met sterrenchef Erik van Loo Parkheuvel Rotterdam

Culinaire Expeditie – Online koken met sterrenchefs

Het is inmiddels een bekend fenomeen: terwijl de horeca nog steeds is gesloten, zijn veel luxe restaurants overgegaan op take-away, delivery en online culinaire belevingen. Eat2Gather zette de trend om op het hoogste niveau livestream kookworkshops met sterrenchefs te organiseren: Koken met Sterrenchefs. Daarbij gaat een bekende sterrenchef samen met jou een driegangenmenu koken, waarbij je tussendoor een culinaire quiz speelt.

Vanaf het moment dat Koken met Sterrenchefs werd gelanceerd, schreven honderden mensen zich in om de sterren van de hemel te koken met onder meer Wilco Berends (restaurant De Nederlanden), Erik van Loo (Parkheuvel) en Egon van Hoof (Mos Amsterdam).

De eigenaresse van Eat2Gather, Karien Olthof, vertelt: “Ik heb vanwege mijn bedrijf en mijn man, voormalig drievoudig sterrenchef Erik de Boer, veel bekende chefs in mijn netwerk. Zo wisten we verspreid over heel Nederland sterrenchefs te enthousiasmeren voor dit project, en ging het al gauw als een lopend vuurtje.

Naast Koken met Sterrenchefs kun je bij Eat2Gather ook andere fantastische online kookworkshops of proeverijen boeken. Daarbij kun je het zo exclusief maken als je maar wilt: je kunt kiezen voor een diner op sterrenniveau, maar er zijn ook simpelere opties, die net zo smakelijk zijn.

Iedereen gaat thuis aan de slag met de producten die ze hebben ontvangen in een Fresh Box, en via een online verbinding sta je met elkaar in contact. “Het vergt even een andere mindset, maar samen koken blijkt ook op afstand een schot in de roos,” vervolgt Karien. “Sign up for our montly newsletter and never a miss a thing about our culinary activities!

    Sign up for our montly newsletter and never a miss a thing about our culinary activities!