Culinaire expeditie – Culinaire wandelingen voor grote groepen

Ben je op zoek naar een culinair bedrijfsuitje voor een grote groep? Dan kan Eat2Gather jouw gezelschap een onvergetelijke dag of avond bezorgen. Zo kregen we onlangs een aanvraag van een landelijke branche organisatie die op zoek was naar een originele en smakelijke invulling van de middag, na een ochtend met een meeting. Een groep van in totaal zo’n 80 personen – inclusief partners – meldde zich rond het middaguur in het knusse, typisch Amsterdamse VOC-café in de buurt van het Centraal Station. De club werd verdeeld in verschillende teams, die vervolgens de stad in gingen voor een culinaire wandeling met gids.

Lekker proeven en gezellig bijpraten

Van te voren kon men kiezen uit één van de stadswandelingen die Eat2Gather aanbiedt. Liefhebbers van bier kozen voor de Historische Bierwandeling, de smulpapen voor de Lekkernijenwandeling en degenen die ook nog wat cultuur wilden proeven voor de Culinaire Wereldtour, waarbij onder andere een Chinese theeproeverij werd gedaan in hartje Jordaan. Ook een kaasproeverij met bijpassende wijnen stond op het programma, evenals een heerlijke lunch met Midden Oosterse hapjes. Een leuke manier om Amsterdam beter te leren kennen zo’n wandeling, want je maakt stops op allerlei bijzondere plekken terwijl je al wandelend op je gemak bij kunt praten met collega’s en ook nog eens bijzondere lekkernijen proeft uit de verschillende windstreken die Amsterdam zo’n wereldstad voor fijnproevers maakt.

Smaakpapillen stimuleren

Na een  geslaagde middag waarbij de beenspieren en smaakpapillen stevig werden gestimuleerd, kwamen de groepen weer samen in het hotel waar ze die avond logeerden. Een mooie zonnige herfstdag, met enthousiaste deelnemers en nieuwe ervaringen – eveneens voor mij, want ik maakte mijn debuut als begeleider van één van de groepen! Ook interesse in een onvergetelijk, culinair groepsevenement voor bijvoorbeeld 50 personen of meer? Neem contact op met Eat2Gather voor een offerte op maat.Sign up for our montly newsletter and never a miss a thing about our culinary activities!

    Sign up for our montly newsletter and never a miss a thing about our culinary activities!