Eat2Gather 5 trends

Culinaire Expeditie – 5 verwachte trends voor 2020 volgens Eat2Gather

Wat worden dé trends op het gebied van culinaire bedrijfsuitjes? Wij keken in onze glazen bol én naar de ontwikkelingen die we in 2019 zagen bij Eat2Gather, waarbij we verwachten dat deze zich in 2020 zullen voortzetten.

1. Kookworkshops worden nog steeds het meest geboekt. Samen koken en eten verbindt collega’s, vrienden en familie en is gewoon ontzettend gezellig. Waarom kookworkshops zo’n goed idee zijn, lees je in onze Culinaire Expeditie van november.

2. Het feit dat steeds meer Nederlanders vlees (gedeeltelijk) overslaan, zien wij ook terug. De vraag naar vegetarische of vegan kookworkshops neemt enorm toe. Een mooie ontwikkeling, want met groenten zet je de meest verrukkelijke gerechten op tafel.  link

3. We gaan weer terug naar de natuur. Met je voeten in de klei samen keukens bouwen in het bos, wildplukken en koken met al het moois dat onze planeet te bieden heeft: back to basic is hot en een veelgevraagd thema tijdens teambuildings activiteiten.

4. Bij bedrijfsuitjes draait het steeds meer om de inhoud. Samen koken is gezellig, gecombineerd met een ervaren coach die het proces begeleidt krijg je meer verdieping en inzichten in de processen die zich afspelen binnen een organisatie. Lees hier hoe je kunt vliegen als team, tijdens onze workshops waarbij we samenwerken met trainer/coach Ernst van Egteren.

5. Onze workshops, proeverijen en wandelingen die je kennis laten maken met eeuwenoude ambachten zijn in opmars. Denk daarbij aan onze Historische Bierwandeling met de Nederlands kampioen biersommelier, een likeur- en jeneverproeverij, een Hollandse kaasproeverij aan de gracht en de Chinese Theeceremonie.Sign up for our montly newsletter and never a miss a thing about our culinary activities!

    Sign up for our montly newsletter and never a miss a thing about our culinary activities!