Eat2Gather evenement op maat

Evenementen op maat

i.v.m. maatwerk

prijzen op aanvraag

Culinair evenement op smaak

Eat2Gather organiseert graag jullie jubileum, de opening van een nieuw bedrijf, een weekend weg met klanten, een personeelsuitje of een andere feestelijke gelegenheid waarbij culinaire hoogstandjes centraal staan. Bel of mail ons om jullie wensen en onze ideeën en mogelijkheden te bespreken.

Eat2Gather evenement op maat

Wij zorgen ervoor dat jullie evenement “op smaak” wordt georganiseerd. Wij regelen bijvoorbeeld de overnachtingen, excursies, boottochtjes en diners en tevens een sterrenchef verzorgen om jullie feest naar top niveau te tillen. Welk culinaire invulling jullie het evenement ook willen geven, wij organiseren het op maat. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om jullie doelstellingen en onze culinaire ideeën te bespreken en samen te komen tot een geslaagd evenement “op smaak”.

Vraag een offerte aan!

  Lees hier wat anderen van deze Culinaire Beleving vonden

  "Een bedrijfsfeest regelen voor 100 personen is voor Eat2gather geen probleem, geef aan wat je graag wilt en Karien Olthof maakt het mogelijk! Facta werd opgesplitst in 7 groepen en zijn met een gids diverse wandelingen door de Jordaan gaan doen. (De Culinaire Wereldtour, Lekkernijen- en Historische Bier wandeling). Tot in de details was dit goed verzorgt en ging iedereen enthousiast en voldaan naar huis en kijken terug op een leuk bedrijfsfeest."

   

  Annette

  Facta

  Terugkijkend op een zeer geslaagd evenement. In alle fases van het evenement van voorbereiding tot uitvoering en after sales. Zeer goed verzorgd door Eat2Gather. Alle zorg uit handen genomen voor ons event met 80 man. Van communicatie met de locaties tot de begeleiding op de avond zelf, alles tot in de nopjes geregeld. Zelfs toen er door overmacht een locatie uitviel binnen een dag een vervangende gelijkwaardige oplossing geboden. Zeker de volgende keer weer!

   

  Alexander

  Isero

  Ik had nog niet eerder met Karien van Eat2Gather gewerkt, maar kan het iedereen aanraden! Scherp, professioneel, oog voor detail en flexibel. Zij heeft een waanzinnig event voor ons bedrijf weten te organiseren. Karien, bedankt!

   

  Joene

  Surmount Ventures bv

  Eat2Gather werkt o.a. voor

  Schrijf je in voor onze
  culinaire, maandelijkse,
  gratis nieuwsbrief!

   Schrijf je in voor onze
   culinaire, maandelijkse,
   gratis nieuwsbrief!