Eat2Gather evenement op maat

Culinaire evenementen op maat

i.v.m. maatwerk

prijzen op aanvraag

Culinair evenement op smaak

Eat2Gather organiseert graag jullie jubileum, de opening van een nieuw bedrijf, een weekend weg met klanten, een personeelsuitje of een andere feestelijke gelegenheid waarbij culinaire hoogstandjes centraal staan. Bel of mail ons om jullie wensen en onze ideeën en mogelijkheden te bespreken.

Eat2Gather evenement op maat

Wij zorgen ervoor dat jullie evenement “op smaak” wordt georganiseerd. Wij regelen bijvoorbeeld de overnachtingen, excursies, boottochtjes en diners en tevens een sterrenchef verzorgen om jullie feest naar top niveau te tillen. Welk culinaire invulling jullie het evenement ook willen geven, wij organiseren het op maat. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om jullie doelstellingen en onze culinaire ideeën te bespreken en samen te komen tot een geslaagd evenement “op smaak”.

Vraag een offerte aan!

  Lees hier wat anderen van deze Culinaire Beleving vonden

  Na een aantal jaren online events organiseerden we SAS Innovate on Tour live in onze eigen SAS Orangerie Oud Bussem in Huizen. Behalve een sterk inhoudelijk programma konden de gasten genieten van een overheerlijke culinaire experience door chef Erik van Loo en zijn Parkheuvel brigade. De organisatie van deze culinaire 2-sterren experience was in zeer goede handen bij Karien van Eat2Gather. Werkelijk ieder detail klopte, complimenten!

   

  Janny

  SAS Institute

  Karien en ik hebben afgelopen maanden samengewerkt voor het KPMG Strategy Day event. Inhoudelijke workshops en 6 soorten culinaire workshops werden georganiseerd met afsluitend een diner voor 220 medewerkers. Het was overal een hele fijne samenwerking: communicatie was altijd duidelijk, to the point en proactief; alle afspraken zijn nagekomen en ze had altijd alles onder controle. Mocht ik in de toekomst nog een keer een vergelijkbaar event willen organiseren zou ik zonder twijfel contact met Karien opzoeken!

   

  T. Jonkman

  KPMG

  Ik had nog niet eerder met Karien van Eat2Gather gewerkt, maar kan het iedereen aanraden! Scherp, professioneel, oog voor detail en flexibel. Zij heeft een waanzinnig event voor ons bedrijf weten te organiseren. Karien, bedankt!

   

  Joene

  Surmount Ventures bv

  Eat2Gather werkt o.a. voor

  Schrijf je in voor onze
  culinaire, maandelijkse,
  gratis nieuwsbrief!

   Schrijf je in voor onze
   culinaire, maandelijkse,
   gratis nieuwsbrief!