Naamloos-1

Over Eat2Gather

Waarom Eat2Gather?

Eat2Gather staat voor het bijeenbrengen van mensen door middel van eten.

 

Eat2Gather is een culinair organisatiebureau dat bedrijfsuitjes, workshops, teambuildingsdagen en proeverijen organiseert. Alles wat Eat2Gather organiseert heeft te maken met pure producten, gastronomie en culinaire activiteiten.

 

Dit culinaire organisatiebureau is begin 2007 opgericht door Karien Olthof. Ze is opgegroeid in een ondernemersfamilie en na haar opleiding aan de Hoge Hotelschool Maastricht heeft zij verschillende banen gehad in het toerisme, de reclame wereld en de pr en marketing. Zij heeft in dit culinaire organisatiebureau haar passie voor food en gastvrijheid gecombineerd met haar organisatietalent. In 2009 is zij finalist van de Columbus Trofee geworden. De Columbus Trofee is een aanmoedigingsprijs voor jonge, succesvolle ondernemers.

 

Graag verwijs ik je naar de bedrijfsfilm voor meer informatie over het bedrijf. Ben je benieuwd naar wie er al klant zijn van Eat2Gather en wil je lezen wat zij van onze organisatie vonden? Onder elke culinaire beleving lees je de reviews van een aantal klanten.

 

Ook klant worden van Eat2Gather? Bel of mail ons dan met je wensen en ideeën en wij komen graag met een passend voorstel.

Eat2Gather Bedrijfsfilm

Eat2Gather Jubileum Magazine

7 quotes van 7 sterrenchefs over Eat2Gather

Eat2Gather In het Nieuws

Schrijf je in voor onze
culinaire, maandelijkse,
gratis nieuwsbrief!

    Schrijf je in voor onze
    culinaire, maandelijkse,
    gratis nieuwsbrief!