Agenda

Eat2Gather organiseert regelmatig kookworkshops op open inschrijving. Dat houdt in dat je je alleen, met een vriend of vriendin of een klein groepje opgeeft om een culinaire avond te beleven. Je gaat in de weer met bijzondere recepten en gerechtjes en het leuke is dat je ook nog eens andere kookliefhebbers leert kennen! Hieronder vind je een overzicht van alle culinaire workshops die we het komende jaar organiseren. Klik op de link of foto voor meer informatie, er zit vast iets voor jou bij!

Ontdek onze Workshops op Open-Inschrijving

5 februari 2021 | koken met sterrenchefs | online

Tijd: 17.30 tot +/- 20.00

Prijs: vanaf € 59,95 p.p.

Events

Eat2Gather koken met sterrenchefs Egon van Hoof Restaurant Mos

Live koken, proeven en quizzen in je eigen keuken met sterrenchef Egon van Hoof van Restaurant Mos in Amsterdam. Ga met andere foodies de strijd aan, terwijl je via een livestream kookinstructies krijgt van de chef en een co-host die het spel begeleidt. De topchefs delen hun tips en tricks en begeleiden jou digitaal bij het koken. De benodigde producten worden thuisbezorgd in een Fresh Box.

Menu:  
Tartaar van bloemkool, langoustines en burrata met een crème van mierikswortel, radijs en een vinaigrette met bloedsinaasappel.
Rouleau van parelhoender met een compote van zoete aardappel en ui, gepofte bospeen, romige gevogelte jus en crumble van macadamia.
Dessert van groene appel, amandel en zwarte sesam.

12 februari 2021 | koken met sterrenchefs | online

Tijd: 17.30 tot +/- 20.00

Prijs: vanaf € 59,95 p.p.

Events

Eat2Gather koken met sterrenchefs Wilco Berends Restaurant de Nederlanden Vreeland

Live koken, proeven en quizzen in je eigen keuken met sterrenchef Wilco Berends van restaurant de Nederlanden in Vreeland. Ga met andere foodies de strijd aan, terwijl je via een livestream kookinstructies krijgt van de chef en een co-host die het spel begeleidt. De topchefs delen hun tips en tricks en begeleiden jou digitaal bij het koken. De benodigde producten worden thuisbezorgd in een Fresh Box.

Menu:  
Zalm zacht gegaard met quinoa grapefruit en bosui
Tarbot gesmoord met spinazie en een kroketje van biet en knolselderij
Soufflé van vanille en kwark met een quenelle ijs

19 februari 2021 | koken met sterrenchefs | online

Tijd: 17.30 tot +/- 20.00

Prijs: vanaf € 59,95 p.p. min 2 personen

Events

Eat2Gather koken met sterrenchefs Erik van Loo restaurant Parkheuvel

Live koken, proeven en quizzen in je eigen keuken met sterrenchef Erik van Loo van restaurant Parkheuvel in Rotterdam. Ga met andere foodies de strijd aan, terwijl je via een livestream kookinstructies krijgt van de chef en een co-host die het spel begeleidt. De topchefs delen hun tips en tricks en begeleiden jou digitaal bij het koken. De benodigde producten worden thuisbezorgd in een Fresh Box.

Menu:  
Mrij Rund tartaar | groente zoetzuur | kwartel ei | haringkuit kaviaar
Skrei kabeljauwrug op de huid gebakken | romige venkel | beurre rouge
Tiramisu stroopwafel | stroopwafel likeur

Het laatste nieuws van Eat2Gather

Schrijf je in voor onze
culinaire, maandelijkse,
gratis nieuwsbrief!

    Schrijf je in voor onze
    culinaire, maandelijkse,
    gratis nieuwsbrief!