Eat2Gather historische bierwandeling door Amsterdam met gids

Historische bierwandeling

vanaf €42,- p.p.

minimaal 8 personen

Proef speciaal bieren en luister naar stadsverhalen

Ben je een bierliefhebber en heb je een passie voor pils? Ben je geïnteresseerd in de geschiedenis van Nederland en diens eeuwenoude verbinding met het koude gerstenat? Dan is deze historische bierwandeling een perfecte gelegenheid om samen met jouw gezelschap bijzondere biertjes te proeven én meer te weten te komen over ambachtelijke brouwprocessen, urban legends en grappige feitjes. Want wat betekent vechten tegen de bierkaai eigenlijk? In welk café hebben vaste klanten een eigen kastje waarin ze hun bierpul bewaren? En wie was toch die Witte Antonia?

Eat2Gather historische bierwandeling door Amsterdam met gids

Daar ga je allemaal achter komen tijdens deze tour, die zo’n 3.5 uur duurt. Je wandelt met een gids door een deel van de stad. Onderweg worden er verschillende stops gemaakt in unieke café’s en proeflokalen die allen een heel eigen karakter hebben én waar jullie uiteraard een karakteristiek biertje zullen proeven. Na afloop van de wandeling is het mogelijk om een gegrild kippetje te eten.

Dit lekkere én boeiende arrangement is perfect als gezellig bedrijfsuitje of om te beleven met een groepje vrienden, familie of (buitenlandse) gasten. Neem contact op met Eat2Gather om de wandeling in te plannen.

Dit arrangement is naast Amsterdam ook in Rotterdam te boeken.

Vraag een offerte aan!

  Lees hier wat anderen van deze Culinaire Beleving vonden

  'Een bedrijfsfeest regelen voor 100 personen is voor Eat2gather geen probleem, geef aan wat je graag wilt en Karien Olthof maakt het mogelijk! Facta werd opgesplitst in 7 groepen en zijn met een gids diverse wandelingen door de Jordaan gaan doen. (De Culinaire Wereldtour, Lekkernijen- en Historische Bierwandeling). Tot in de details was dit goed verzorgt en ging iedereen enthousiast en voldaan naar huis en kijken terug op een leuk bedrijfsfeest.'

   

  Annette

  Facta

  "Ok, een beetje Amsterdammer weet heus wel waar het gezegde 'in de aap gelogeerd' vandaan komt, maar weet je bijvoorbeeld ook waar het 'vechten tegen de bierkaai' zijn oorsprong heeft? Luister goed naar de gids je zult het snel te weten komen! Superleuke en ontspannen wandeling door een stukje écht stadshart, waarin je ondertussen enkele brouwerijen en cafés aandoet waarvan je niet wist dat ze er zitten.."

   

  Michiel

  wandeling geboekt met vriendengroep

  We hebben met de Historische Bierwandeling een super leerzame, smakelijke en gezellige avond gehad! In totaal 5 kroegen bezocht met een gids en 9 deelnemers. Elke kroeg weer andere sfeer en andere soorten speciaal bier. Ook steek je meer op van Amsterdam dan alleen de biercafé's. Echt de moeite waard en een aanrader voor iedereen.'

   

  Wim, Jos en Paul

  Eat2Gather werkt o.a. voor

  Schrijf je in voor onze
  culinaire, maandelijkse,
  gratis nieuwsbrief!

   Schrijf je in voor onze
   culinaire, maandelijkse,
   gratis nieuwsbrief!