Eat2Gather historische lekkernijenwandeling Amsterdam

Lekkernijenwandeling

vanaf €49,50 p.p.

minimaal 6 personen

Proeverijen en wandeling door onze historische hoofdstad Amsterdam

Tijdens onze populaire Lekkernijenwandeling hoor je niet alleen verhalen over de historie van Amsterdam, maar ga je ook de lekkernijen van de stad proeven. Samen met een gids wandel je met je groepje vrienden of collega’s door het mooie oude centrum en langs de grachten. Tijdens de wandeling maak je zes korte stops en proef je verschillende lekkernijen. Denk hierbij aan een glaasje likeur, heerlijke vis, Amsterdamse beste worsten, kaas met een biertje in Amsterdams smalste café, Braziliaanse chocolade en je maakt een koffiestop op een historische locatie.

Eat2Gather historische lekkernijenwandeling Amsterdam

Tip: Liever op eigen houtje – dus zonder gids – de culinaire geheimen van Amsterdam ontrafelen? Boek dan onze culinaire wereldtour, waarbij je drie culinaire werelden ontdekt met je collega’s of familie.

Vraag een offerte aan!

  Lees hier wat anderen van deze Culinaire Beleving vonden

  ´Door Eat2Gather was ook dit jaar weer ons jaarlijkse bedrijfsfeestje perfect georganiseerd! De lekkernijen wandeling door Amsterdam is een echte aanrader voor Amsterdammers en niet Amsterdammers! De ene culinaire stop is nog leuker/lekkerder dan de andere en de leuke gids heeft prachtige verhalen! Bedankt Karien voor de extra gevraagde Goodie bags, top geregeld!´

   

  Onno

  PGN

  'Een bedrijfsfeest regelen voor 100 personen is voor Eat2gather geen probleem, geef aan wat je graag wilt en Karien Olthof maakt het mogelijk! Facta werd opgesplitst in 7 groepen en zijn met een gids diverse wandelingen door de Jordaan gaan doen. (De Culinaire Wereldtour, Lekkernijen- en Historische Bierwandeling). Tot in de details was dit goed verzorgt en ging iedereen enthousiast en voldaan naar huis en kijken terug op een leuk bedrijfsfeest.'

   

  Annette

  Facta

  Wederom heeft Eat2Gather ons meer dan positief verrast met een culinaire dag invulling in Amsterdam! Met enthousiaste en ervaren gidsen werden alle zintuigen geprikkeld in een leuke rondleiding door de pittoreske Jordaan. Met onontdekte plekken, een route buiten de menigte en vooral lekkere proeverijen stapten we even terug in de tijd!

   

  Evert

  Smit Bokkum

  Eat2Gather werkt o.a. voor

  Schrijf je in voor onze
  culinaire, maandelijkse,
  gratis nieuwsbrief!

   Schrijf je in voor onze
   culinaire, maandelijkse,
   gratis nieuwsbrief!