Eat2Gather historische lekkernijenwandeling Amsterdam

Lekkernijenwandeling

vanaf €69,50 p.p.

minimaal 8 personen

Proeverijen en wandeling met een historische gids

Tijdens onze populaire Lekkernijenwandeling hoor je niet alleen verhalen over de historie van de stad, maar ga je ook de lekkernijen van de stad proeven. Samen met een gids wandel je met je groepje vrienden of collega’s door het mooie oude centrum en langs de grachten. Tijdens de wandeling maak je verschillende korte stops en proef je verschillende lekkernijen. Denk hierbij aan een glaasje likeur, oesters en champagne, een chocolade lekkernij en kaas met een biertje in een café op een historische locatie.

Dit arrangement is naast Amsterdam ook in Rotterdam te boeken.

Eat2Gather historische lekkernijenwandeling Amsterdam

Tip: Liever op eigen houtje – dus zonder gids – de culinaire geheimen van Amsterdam of Rotterdam ontrafelen? Boek dan onze culinaire wereldtour, waarbij je drie culinaire werelden ontdekt met je collega’s of familie.

Vraag een offerte aan!

  Lees hier wat anderen van deze Culinaire Beleving vonden

  "Eat2Gather organiseerde in oktober '21 ons personeelsuitje. Met 88 docenten VO werden we in Amsterdam hartelijk ontvangen. In 9 groepen onder aanvoering van deskundige maar vooral gezellige gidsen hebben we genoten van het verhaal van de stad en van alle tussenstops. Amsterdams bier, likeur, zoetigheid en lekkernijen uit de zee; alles keurig verzorgd en een smakelijke ondersteuning van een geslaagde teambuilding."

   

  Elbert Buurman

  Da Vinci College, Purmerend

  'Een bedrijfsfeest regelen voor 100 personen is voor Eat2gather geen probleem, geef aan wat je graag wilt en Karien Olthof maakt het mogelijk! Facta werd opgesplitst in 7 groepen en zijn met een gids diverse wandelingen door de Jordaan gaan doen. (De Culinaire Wereldtour, Lekkernijen- en Historische Bierwandeling). Tot in de details was dit goed verzorgt en ging iedereen enthousiast en voldaan naar huis en kijken terug op een leuk bedrijfsfeest.'

   

  Annette

  Facta

  Wederom heeft Eat2Gather ons meer dan positief verrast met een culinaire dag invulling in Amsterdam! Met enthousiaste en ervaren gidsen werden alle zintuigen geprikkeld in een leuke rondleiding door de pittoreske Jordaan. Met onontdekte plekken, een route buiten de menigte en vooral lekkere proeverijen stapten we even terug in de tijd!

   

  Evert

  Smit Bokkum

  Eat2Gather werkt o.a. voor

  Schrijf je in voor onze
  culinaire, maandelijkse,
  gratis nieuwsbrief!

   Schrijf je in voor onze
   culinaire, maandelijkse,
   gratis nieuwsbrief!