17 sep culinaire tastings op de beurs Gastvrij Rotterdam
Gin tastings met V2C Gin op maandag 23 sept 2024
Tijden: 13.00u, 14.00u, 15.00u en 16.00u
Wil je meer leren over (Nederlandse) Gin? Gin proeven, advies krijgen over hoe je gin het beste kunt mixen, the perfect serve kunt bereiden en wat de nieuwste trends zijn? Jorgo, de eigenaar van V2C Gin, geeft 4 tastings deze dag. Schrijf je nu alvast in of loop vooraf bij ons op de stand (stand 6.401) even langs om verzekerd te zijn van een plekje.
Crémant tastings met Time to Sparkle op dinsdag 24 september 2024
Tijden: 13.00u, 14.00u, 15.00u en 16.00u
Crémant, het aantrekkelijke zusje van champagne en dé kwaliteitsbubbel in opkomst, kun je deze dag uitgebreid bij ons komen proeven. Je proeft 3 soorten bubbels, je hoort meer over de groei en ontwikkeling van mousserende wijnen in Nederland en hoe je mousserende wijnen breder kunt inzetten in jouw horeca concept. Het motto van Time to Sparkle is: “Het is tijd voor meer goede bubbels op de kaart, passend bij elk moment van de dag”. Schrijf je nu alvast in of loop de dag zelf vooraf even langs stand 6.401 om je op te geven zodat we rekening met je houden.
Chocolade tastings Chovali op woensdag 25 september 2024
Tijden: 13.00u, 14.00u, 15.00u en 16.00u
Joost, de eigenaar van Chovali Chocalate, de kleinste chocoladefabriek van Nederland geeft elke dag chocoladeproeverijen bij Eat2Gather op de stand (stand 6.401). Zijn passie is het verwerken van de beste, duurzaam geteelde cacaobonen tot ambachtelijke bonbons. Geef je alvast op voor deze gratis proeverij.