vanaf €22,- p.p.
Hoe maak je van een rauwe cacaoboon, dé smaakbepalende grondstof voor chocolade, een heerlijk eindproduct? Tijdens deze chocoladeproeverij worden alle fasen van het chocolade maken uitgelegd aan de hand van het zogenaamde bean-to-bar proces. Natuurlijk krijg je ondertussen ook meer dan genoeg lekkers te proeven. Wat dacht je bijvoorbeeld van cacaobier of chocoladethee getrokken van de velletjes van de geroosterde cacaobonen?
Tip: Als de chocolade workshops in de smaak vallen, dan is een workshop patisserie, bonbons of taarten maken vast ook wat voor jou en je collega’s of vrienden.
'Proef je het oerwoud? Een vleugje citrus, banaan en misschien zelfs bladeren? Een ding is zeker, zo intens proefde ik chocolade nog nooit.'
'Heel erg bedankt nogmaals, super dat je dit nog zo mooi en op zo’n korte termijn hebt kunnen organiseren!'
Ik kreeg goede verhalen terug van mijn collega’s en onze Kandoor gidsen die aanwezig waren. Ze hebben genoten van de workshop, waarvoor dank! Daarnaast ook de complimenten voor de chocolatier, ik kreeg complimenten over hoe hij de groep begeleidde.