Eat2Gather barbecue of bbq workshop

Barbecue (workshop)

vanaf €69,- p.p.

minimaal 15 personen

Grillmasters opgelet! Volledig verzorgde BBQ of BBQ workshop

Wat is er nou gezelliger dan een barbecue met vrienden of collega’s op een mooie, zomerse dag? Eat2Gather kan de organisatie hiervan helemaal voor je uit handen nemen. Op een locatie naar jullie keuze verzorgen wij de lekkerste bbq gerechten, zoals lamsracks, gemarineerde gamba’s, sappige biefstukken en uiteraard allerlei bijgerechten zoals gegrilde groenten, salades en pasta.

Eat2Gather barbecue of bbq workshop

Liever zelf aan de slag? Boek dan een barbecue workshop bij Eat2Gather, waarbij jullie onder begeleiding van een echte BBQ expert allerlei heerlijke gerechten gaan maken waarbij je zoveel mogelijk met verse producten gaat werken.

 

Tip: Bij een geslaagde barbecue serveer je bij voorkeur mooie, robuuste wijnen.

Vraag een offerte aan!

  Lees hier wat anderen van deze Culinaire Beleving vonden

  ´Onze jaarlijke bedrijfs BBQ was mede wegens het heerlijke eten een groot succes! Eat2Gather heeft de catering top verzorgd. Eindelijk een keer geen voorverpakte hamburgers en te vette worsten, maar heerlijke lamsbout, bavette, Schotse zalm en pittig gemarineerde kipspiesjes van dijenvlees met vers bereide sausen. Zeker een aanrader voor wie van écht lekker eten houdt!´

   

  Laura

  Consultant bij TNO

  Ons team groeit met daarbij veel nieuwe gezichten, dus de hoogste tijd om elkaar beter te leren kennen. Karien van Eat2Gather organiseerde voor ons deze BBQ workshop in Amsterdam. De groepjes gingen aan de slag met de bereiding van de gerechten. Je zag gelijk de 2deling ontstaan van mensen die zich wat ongemakkelijk voelden en die zich juist fijn en thuis voelden tijdens het kokerellen”. Na een uurtje actief in de keuken bezig te zijn geweest brak het moment aan waarop iedereen wachtte: de barbecue werd aangezet en de verschillende gerechten konden worden opgegeten. “Er was veel keuze en het smaakte heerlijk! We hebben elkaar echt beter leren kennen tijdens deze workshop.

   

  Roy van Rijn

  Alfa Accountants

  Heb je een review voor deze culinaire beleving? Deel jouw ervaring met ons via de contactpagina!

   

  Eat2Gather werkt o.a. voor

  Schrijf je in voor onze
  culinaire, maandelijkse,
  gratis nieuwsbrief!

   Schrijf je in voor onze
   culinaire, maandelijkse,
   gratis nieuwsbrief!