Eat2Gather kookwedstrijd met sterrenchef jury Amsterdam

Kookwedstrijd met sterrenchef

vanaf €95,- p.p.

minimaal 12 personen

Kookwedstrijd met sterrenchef in de jury

Ben jij fan van het tv-programma Masterchef? Die vermakelijke én zenuwslopende kookwedstrijd waarin amateurkoks onder begeleiding van bekende chefs het tegen elkaar opnemen, kun je nu zelf beleven. Bij Eat2Gather bieden we sinds kort een arrangement in de vorm van een spannende kookwedstrijd onder begeleiding van voormalig drievoudig Michelin sterrenchef Erik de Boer.

 

Bij binnenkomst in de kookstudio in Amsterdam worden jullie verdeeld in verschillende teams. Elk team krijgt een blackbox met allerlei uiteenlopende producten waarmee twee gerechten klaargemaakt moeten worden. Let op: ieder team krijgt een andere inhoud. Gebruik dus je onderhandelingstechnieken en creativiteit om producten uit te wisselen of te verkrijgen! Wanneer de gerechten klaar zijn, presenteren jullie deze aan de rest van de teams én de jury, bestaande uit o.a. Erik de Boer. De spanning stijgt….wie gaat er met de culinaire prijs én de eeuwige roem vandoor?

Eat2Gather kookwedstrijd met sterrenchef jury Amsterdam

Dit spannende arrangement kan geboekt worden vanaf 12 personen. Het is perfect als bedrijfsuitje waarbij teambuilding een rol speelt of om te beleven met een groep vrienden of familie. Durf jij de culinaire strijd aan te gaan? Kookschorten voor, klaar voor de start en af!

Vraag een offerte aan!

  Lees hier wat anderen van deze Culinaire Beleving vonden

  We vonden de kookwedstrijd helemaal top. Goed geregeld en erg leuk om te doen. We wachten de foto's met spanning af. Nogmaals dank!

   

  Santoucha

  LUMC

  Het was heerlijk, leuk en buitengewoon geweldig georganiseerd. We hadden het er net met het team over en willen jullie bedanken voor de mooie avond.

   

  Marisa

  Cargill

  Heb je een review voor deze culinaire beleving? Deel jouw ervaring met ons via de contactpagina!

   

  Eat2Gather werkt o.a. voor

  Schrijf je in voor onze
  culinaire, maandelijkse,
  gratis nieuwsbrief!

   Schrijf je in voor onze
   culinaire, maandelijkse,
   gratis nieuwsbrief!