Eat2Gather_BonBon

Online chocoladeproeverij

vanaf €27,50 p.p.

minimaal 20 personen

Chocolade Proeverij Online

Eat2Gather organiseert speciaal voor jou een online chocoladeproeverij. Organiseer je eigen online teammeeting en onze chocolatier plugt bij jullie in en vertelt je alles over de heerlijke chocolade uit de culinaire verwenbox die je thuisbezorgd hebt gekregen via Eat2Gather. Je krijgt uitleg over het bean-to-bar proces, proeft bijzondere smaken zoals chocolade met bloedsinaasappel, limoncello of de zeer geliefde smaak karamel-maldon zeezout.

Op deze manier maak je jouw wekelijkse of maandelijkse teammeeting ook een culinaire beleving.

We hebben een uitgebreide proeverij met 16 bonbons en een basisproeverij met 5 bonbons. Daarnaast zitten er in de toegestuurde box ook een flesje bubbels en kun je ervoor kiezen om de box uit te breiden met bijvoorbeeld nootjes van Gotje of een bijzondere theebloem.

Vraag een offerte aan!

  Lees hier wat anderen van deze Culinaire Beleving vonden

  'We hebben genoten van deze online chocolade proeverij. Ik heb hem ook aan anderen aangeraden. Het was leuk en leerzaam en natuurlijk was wat we moesten proeven ook geen straf.'

   

  Gerard

  Quality and Food Safety Director, Danone

  "We hebben ervan genoten, leuke workshop met lekkere chocolaatjes om een werkdag gezellig af te sluiten. Gezien de reacties in de chat tijdens de uitleg en het proeven, was iedereen enorm enthousiast en nieuwsgierig naar het hoe en wat van de chocola."

   

  Ou

  Erasmus Universiteit Rotterdam

  Voor een online afscheidspartijtje bij een opdrachtgever benaderde ik Karien van Eat2Gather weer eens. De culinaire rally van mijn 50e verjaardag 5 jaar geleden was een groot succes en voor een bijzondere ervaring moet je bij Eat2Gather zijn. Samen besloten we tot een pakket voor de medewerkers thuis met prosecco, nootjes en een doosje met 5 bijzondere bonbons en persoonlijke brief een paar dagen van tevoren thuis. De chocolatier gaf een leuke uitleg over cacao, smaken en de soorten bonbons en zo proefden we ons een weg door het doosje. Op deze manier heb je online ook een geweldige ervaring. Ik benieuwd welk volgend belangrijk moment ik met Karien van Eat2Gather ga vieren.

   

  Karen de Loos

  Kik communicatie

  Eat2Gather werkt o.a. voor

  Schrijf je in voor onze
  culinaire, maandelijkse,
  gratis nieuwsbrief!

   Schrijf je in voor onze
   culinaire, maandelijkse,
   gratis nieuwsbrief!