Eat2Gather online chocolade proeverij

Online chocoladeproeverij

vanaf €27,50 p.p.

minimaal 20 personen

Chocolade Proeverij Online

Eat2Gather organiseert speciaal voor jou een online chocoladeproeverij. Organiseer je eigen online teammeeting en onze chocolatier plugt bij jullie in en vertelt je alles over de heerlijke chocolade uit de culinaire verwenbox die je thuisbezorgd hebt gekregen via Eat2Gather. Je krijgt uitleg over het bean-to-bar proces, proeft bijzondere smaken zoals chocolade met bloedsinaasappel, limoncello of de zeer geliefde smaak karamel-maldon zeezout.

Op deze manier maak je jouw wekelijkse of maandelijkse teammeeting ook een culinaire beleving.

We hebben een uitgebreide proeverij met 16 bonbons en een basisproeverij met 5 bonbons. Daarnaast zitten er in de toegestuurde box ook een flesje bubbels en wat nootjes van Gotje of een bijzondere selectie thee.

Eat2Gather online chocolade proeverij

Vraag een offerte aan!

  Lees hier wat anderen van deze Culinaire Beleving vonden

  'Proef je het oerwoud? Een vleugje citrus, banaan en misschien zelfs bladeren? Een ding is zeker, zo intens proefde ik chocolade nog nooit.'

   

  Welmoed

  ging op pad voor de culinaire expeditie

  'Heel erg bedankt nogmaals, super dat je dit nog zo mooi en op zo’n korte termijn hebt kunnen organiseren!'

   

  Evert

  Paviljoen Smit Bokkum

  Voor een online afscheidspartijtje bij een opdrachtgever benaderde ik Karien van Eat2Gather weer eens. De culinaire rally van mijn 50e verjaardag 5 jaar geleden was een groot succes en voor een bijzondere ervaring moet je bij Eat2Gather zijn. Samen besloten we tot een pakket voor de medewerkers thuis met prosecco, nootjes en een doosje met 5 bijzondere bonbons en persoonlijke brief een paar dagen van tevoren thuis. De chocolatier gaf een leuke uitleg over cacao, smaken en de soorten bonbons en zo proefden we ons een weg door het doosje. Op deze manier heb je online ook een geweldige ervaring. Ik benieuwd welk volgend belangrijk moment ik met Karien van Eat2Gather ga vieren.

   

  Karen de Loos

  Kik communicatie

  Eat2Gather werkt o.a. voor

  Schrijf je in voor onze
  culinaire, maandelijkse,
  gratis nieuwsbrief!

   Schrijf je in voor onze
   culinaire, maandelijkse,
   gratis nieuwsbrief!