Eat2Gather online kaasproeverij met wijn

Online proeverij kaas & wijn

vanaf €32,00 p.p.

minimaal 20 personen

Kaas en wijn online proeverij

Eat2Gather organiseert speciaal voor jou een online kaasproeverij. Organiseer je eigen online teammeeting en onze kaasconnaisseur plugt bij jullie in en vertelt je alles over de heerlijke kazen en wijn uit de culinaire verwenbox die je thuisbezorgd hebt gekregen via Eat2Gather. Op deze manier maak je jouw wekelijkse of maandelijkse teammeeting ook een culinaire beleving.

Eat2Gather online kaasproeverij met wijn

Vraag een offerte aan!

  Lees hier wat anderen van deze Culinaire Beleving vonden

  Eat2Gather heeft voor Wepublic een heerlijke kaasproeverij georganiseerd. Van begin tot eind was voor alles gezorgd, dus de service was top. Het contact verliep heel goed en iedereen was enthousiast. Zeker een aanrader voor bedrijven!

   

  Emmeke

  Wepublic

  Wij hebben de proeverij als zeer leuk en leerzaam gevonden. De verhalen over de kaas waren voor vele van ons niet bekend. Er was een goede uitleg, en er was voldoende tijd om vragen te stellen. Nogmaals heel erg bedankt voor de ontzettende leuke ervaring over de verschillende soorten kaas en wijn.

   

  Jacqueline

  De Nederlandsche Bank

  De digitale kaas- en wijnproeverij die wij bij Eat2Gather hadden gedaan was harstikke geslaagd. De wijnen en kazen werden op tijd geleverd, Karien probeerde goed met ons mee te denken om aan al onze wensen te voldoen en Pepijn, die de proeverij gaf deed het erg leuk. Tevreden!

   

  Meike

  Provincie Zuid Holland

  Eat2Gather werkt o.a. voor

  Schrijf je in voor onze
  culinaire, maandelijkse,
  gratis nieuwsbrief!

   Schrijf je in voor onze
   culinaire, maandelijkse,
   gratis nieuwsbrief!