Eat2Gather prive diner verzorgt door topchef

Privé Diners

vanaf €125,- p.p.

minimaal personen

Onze topchefs koken voor jou

Ben je van plan een een sjiek thuisdiner te organiseren, maar wil je zelf niet koken? Of komt er een belangrijke zakelijke klant dineren en wil je op een bijzondere locatie dineren zoals in een wijngaard? Eat2Gather heeft een vast team van topchefs die een private dinner bij je thuis, op je bedrijf of op een andere bijzondere locatie verzorgen. Vier gangen, zes gangen of zelfs twaalf: je kunt het zo uitgebreid maken als je maar wilt. Uiteraard kunnen wij ook voor een bijpassend wijnarrangement zorgen. Bel of mail ons voor een passend voorstel.

Eat2Gather prive diner verzorgt door topchef

Wil je liever zelf een diner koken met je collega’s of familie onder begeleiding van een (top)chef? Dat kan uiteraard ook. Klik hier voor een overzicht van onze kookworkshops of vraag hiernaast vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan!

  Lees hier wat anderen van deze Culinaire Beleving vonden

  Voor een intiem diner op locatie selecteerde Eat2Gather voor ons een privé chef die ons enorm in de watten heeft gelegd. Het menu werd van tevoren afgestemd en ook aan de verschillende dieetwensen werd gedacht. We hebben een ster- waardig diner gegeten in huiselijke sfeer, maar zonder zelf ergens aan te hoeven denken. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar!

   

  Welmoed

  Privé diner geboekt voor Spring Capital Markets

  Op Michelin sterren niveau eten in een huiselijke privé omgeving, is een ongekende luxe en een bijzondere ervaring die altijd bij zal blijven. Een aanrader voor speciale gelegenheden om bijzondere herinnering te creëren.

   

  tevreden klant

  prive

  Ons 1 jarig bestaan feestelijk gevierd, waarbij alles tot in de puntjes geregeld was door de organisatie - van gepersonaliseerde menukaarten, bloemen, boottocht door de grachten van Amsterdam en alles onder de begeleiding van Michelinster waardig eten door een fantastische privé chef. Alles was perfect, zelf het weer was goed geregeld!!

   

  Jelmar en Stefan

  Villain Studio's

  Eat2Gather werkt o.a. voor

  Schrijf je in voor onze
  culinaire, maandelijkse,
  gratis nieuwsbrief!

   Schrijf je in voor onze
   culinaire, maandelijkse,
   gratis nieuwsbrief!