Eat2Gather wildplukwandeling Baarn

Wildplukwandeling

vanaf €33,- p.p.

minimaal 8 personen

Eten uit de natuur

Deze leuke, boeiende workshop maakt je wegwijs in de wereld van paddenstoelen, voorjaarsgroenten, eetbare bloemen en kruiden. Je wandelt samen met een gespecialiseerde gids door het bos in Baarn en gaat op zoek naar allerlei eetbare planten, bloemen, bosfruit en paddenstoelen. Tijdens de wandeling geniet je van een miniproeverij en wildplukhapjes. Denk hierbij aan geroosterde beukennootjes, muntlimonade en bessenconfituur. Het hele jaar door kun je deze wandeling boeken, want de natuur heeft elk seizoen opnieuw verschillende producten “in de aanbieding”.

Eat2Gather wildplukwandeling Baarn

Tip! Combineer deze wandeling met het arrangement keukens bouwen in het bos en koken. Samen met je collega’s geniet je dan een hele dag van het bos. Of verleng dit arrangement met een high tea op het nabijgelegen kasteel. Vraag snel een offerte aan en de beschikbaarheid.

Vraag een offerte aan!

  Lees hier wat anderen van deze Culinaire Beleving vonden

  ‘Met onze vestiging genoten van een heerlijke dag buiten in een prachtige omgeving. De wandeling ‘eten uit de natuur’ met de gids was leerzaam en haar passie werkt aanstekelijk! Vervolgens door naar een andere fantastische plek in het bos om onze eigen keukens te bouwen onder deskundige leiding. Vervolgens hebben we met behulp van recepten en Erik & Karien een waanzinnig buffet neer gezet met ons team. Het was in alle opzichten een bijzonder mooie en zonnige dag! Karien & co; Ga zo door!’

   

  Jolijn

  Vesteda

  Heeft u een review voor deze culinaire beleving? Stuur deze dan naar ons toe via de contactpagina!

   

  Heb jij een review over deze culinaire beleving? Stuur deze dan naar ons toe via de contactpagina!

   

  Eat2Gather werkt o.a. voor

  Schrijf je in voor onze
  culinaire, maandelijkse,
  gratis nieuwsbrief!

   Schrijf je in voor onze
   culinaire, maandelijkse,
   gratis nieuwsbrief!