Eat2Gather opent high-end & high-level kookstudio om te koken, te proeven en te vergaderen.

Culinaire expeditie – Eat2Gather opent eigen locatie om te koken, te proeven en te vergaderen

Met de opening van de deuren van een sfeervolle kookstudio en vergaderlocatie in hartje Amsterdam begint culinair organisatiebureau Eat2Gather dit voorjaar aan een nieuw avontuur. Vanaf mei kunnen bedrijven terecht op de bovenste twee verdiepingen van een prachtig monumentaal pand aan de Amsterdamse grachten, ideaal voor een vergadering of brainstorm met aansluitend een culinaire belevenis.

Karien Olthof (eigenaar) vertelt: “Eat2Gather organiseert nu al ruim 15 jaar culinaire evenementen voor teams en bedrijven op allerlei verschillende locaties, en dat doen we nog steeds met heel veel plezier. Toch blijf je als ondernemer altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden, zoals een eigen, high-end kookstudio en vergaderlocatie.

Toen zich de mogelijkheid voordeed om twee verdiepingen te betrekken in het pand waar we al jaren ons kantoor hebben, heb ik geen moment getwijfeld. Het was nu of nooit.

Er moest verbouwd worden om de ruimtes om te toveren, maar na een maand hard werken is het resultaat daar: drie sfeervolle vergaderruimtes en een moderne kookstudio met een lange bar, uitkijkend over de grachten op de bovenste verdiepingen van deze panden. High-end & High-level!

We richten ons nog steeds op zakelijke groepen, die bij ons terecht kunnen voor een meeting met aanvullend een kookworkshop, proeverij of privé-diner. Alles is mogelijk: een sushiworkshop, een wijnproeverij of je eigen gin & tonic bar om samen te proosten op een succesvolle presentatie of boardmeeting.

We zijn ervan overtuigd dat we met de opening van deze gloednieuwe vergaderlocatie en kookstudio iets unieks te bieden hebben voor de zakelijke markt. Onze eerste gasten hebben we inmiddels al mogen verwelkomen: voor hen organiseerden we een barista-workshop. Dat was alvast een groot succes. We kijken ernaar uit om vanaf nu nog meer mensen te verbinden door middel van vergaderen, proeven en eten, op onze eigen locatie!”Schrijf je in voor onze
culinaire, maandelijkse,
gratis nieuwsbrief!

    Schrijf je in voor onze
    culinaire, maandelijkse,
    gratis nieuwsbrief!