Eat2Gather kookworkshop het Amsterdamse proeflokaal

Culinaire expeditie – Het Amsterdamse proeflokaal Powered by Eat2Gather

Het Amsterdamse Proeflokaal is een prachtig, modern pand op het Stadionplein in Amsterdam-Zuid. Op de eerste verdieping vind je OP SUYD, een ‘culinair centrum’ met verschillende, sfeervol ingerichte en multifunctionele ruimtes, een gezellige bar en een professionele keuken.

Vanaf nu is OP SUYD tevens het domein van Eat2Gather, hét organisatiebureau op smaak! Eat2Gather is namelijk een exclusieve samenwerking met deze locatie aangegaan, en verzorgt hier allerhande kookworkshops, proeverijen en andere culinaire belevenissen. Met de Zuidas, hét zakelijk centrum van Amsterdam vlakbij, is dit de perfecte locatie voor een culinair bedrijfsuitje of teambuildingsessie, gevolgd door bijvoorbeeld een kookworkshop of een wijnproeverij. Ook ideaal als jullie buitenlandse zakenrelaties op bezoek hebben! Ook leuk: een wildplukwandeling in het Amsterdamse bos.

Tevens organiseert Eat2Gather speciaal voor de gasten van het Amsterdamse Proeflokaal culinaire wandelingen door het mooie Amsterdam-Zuid. Tijdens zo’n wandeling, die zo’n drie uur duurt, ontdek je de verborgen, culinaire pareltjes van dit stadsdeel. Tijdens de wandeling worden diverse stops gemaakt, bijvoorbeeld om de heerlijkste kazen te proeven, chocolade of een speciaalbiertje. Je wandelt door de mooie straten van Amsterdam zuid en een stukje door het bekende Vondelpark.

Eén ding is zeker: het team van Eat2Gather en het Amsterdamse Proeflokaal zorgen ervoor dat jullie volgende vergadering, brainstorm of workshop onvergetelijk culinair wordt.

Smaakt naar meer? Neem hieronder eens een kijkje bij de verschillende arrangementen die Eat2Gather aanbiedt bij het Amsterdamse Proeflokaal:

Culinaire arrangementen bij het Amsterdamse Proeflokaal Powered by Eat2Gather

Kaasproeverij

Wildplukwandeling

Lekkernijenwandeling

Kookworkshop

Bierproeverij

ChocoladeproeverijSchrijf je in voor onze
culinaire, maandelijkse,
gratis nieuwsbrief!

    Schrijf je in voor onze
    culinaire, maandelijkse,
    gratis nieuwsbrief!