Eat2Gather culinaire verwenboxen unboxing

Culinaire expeditie – Pak uit met culinaire verwenboxen

Toen we vorig jaar tijdens de feestmaanden maar weinig ‘live’ events konden organiseren, maar wél voor die verbinding wilden blijven zorgen, kwamen we op het idee om luxe, culinaire verwenpakketten samen te stellen voor onze klanten en opdrachtgevers. Een soort kerstpakketten dus eigenlijk, maar dan exclusief – en perfect om in te zetten tijdens een online borrel of proeverij. Het was zo’n succes, dat we besloten er het hele jaar mee door te gaan. Zo was dit voorjaar onze ‘bruiloftbox’ een grote hit, een ook onze ‘feestbox’ (met o.a. champagne en kaviaar) wordt nog regelmatig ingezet voor hybride events en andere feestelijkheden. Het heeft nou eenmaal iets heel feestelijks om zo’n mooie box thuisbezorgd te krijgen en uit te pakken. Kijk maar eens naar al die unboxing-video’s die sinds jaar en dag een hit zijn op internet, en je bent verkocht.

Ook dit jaar heeft voormalig en drievoudig sterrenchef Erik de Boer zijn best gedaan om mooie pakketten samen te stellen. Verwacht bij ons geen blikjes goedkope paté of muffe soepstengels, maar zorgvuldig geselecteerde producten: duurzaam, eerlijk en meestal lokaal. De lekkerste kaasvlinders van Bakker Holtkamp bijvoorbeeld, of handgemaakte luxe bonbons van Chovali, die werken volgens het bean to bar principe.

Wist je trouwens dat het fenomeen ‘kerstpakketten’ al sinds de 19e eeuw bestaat? Het was in die tijd in boerenregio’s gebruikelijk om het inwonend personeel naar huis te sturen om Kerst te vieren met hun familie. Vaak kregen ze een pakket mee met allerlei lekkere en nuttige producten waar het hele gezin wat aan had: een blijk van waardering voor al het harde werken van het afgelopen jaar. Die traditie werd opgepikt door andere ambachtslieden en bedrijfstakken. Al snel volgen ook diverse overheidsinstanties. Zelfs in de Tweede Wereldoorlog werden er kerstpakketten uitgedeeld aan soldaten, met daarin scheermesjes en een fles jenever.

Ben je dus van plan om dit jaar jullie kerstborrel online te vieren? Overweeg je misschien om met Sinterklaas iets leuks te doen voor jullie medewerkers? Wil je echt een origineel kerstpakket cadeau doen? Neem dan een hier eens een kijkje en verras jullie medewerkers, gasten of relaties met een Culinaire Verwenbox van Eat2Gather. We maken overigens ook maatwerkboxen (met daarop bijvoorbeeld het logo van jullie bedrijf) en verzorgen zelfs fresh boxen. Meer weten over de mogelijkheden? We vertellen je er graag meer over. Je kunt hier contact met ons opnemen.Schrijf je in voor onze
culinaire, maandelijkse,
gratis nieuwsbrief!

    Schrijf je in voor onze
    culinaire, maandelijkse,
    gratis nieuwsbrief!