Tour door de grachten van Amsterdam

Deze maand gingen we met de Culinaire Expeditie het water op! We voeren met een salonbootje over de Amsterdamse grachten en maakten culinaire tussenstops waarbij we de kazen van Reypenaar en Brandt & Levie worsten proefden. Erg geschikt voor een bedrijfsuitje voor grotere groepen, van 20 tot 200 man. Je leest er hier meer over!

Vorige maand deed ik voor Eat2Gather een Culinaire Rally door de landelijke omgeving van Amsterdam. Ook dit keer bestond mijn Culinaire Expeditie uit een soort rally, met verschillende culinaire stops, maar dan vanaf het water. Leuk, want zo bekijk je de wereld van een heel andere manier terwijl je uitgebreid de tijd hebt met elkaar bij te praten en ondertussen te genieten van heerlijke, lokale producten. Een perfect familieuitje of ongedwongen bedrijfsuitje! Eat2Gather kan meerdere boten voor jullie regelen, dus ook als je met een grote groep bent is dit een perfect arrangement. Je kunt dan bijvoorbeeld na elke stop wisselen van samenstelling.

Varen over de grachten
Vanaf het moment dat ik het salonbootje opstapte kreeg ik een vakantiegevoel. Het kabbelende water, het voorjaarszonnetje op het water, de stijlvolle inrichting, de vriendelijke bemanning: het hééft iets. Ultiem gezellig en ontspannen. Tijdens deze tour proef je verschillende producten die typisch Amsterdams zijn. Zo maak je een stop bij een bekend proeflokaal voor kazen aan de gracht. Uiteraard gaat het proeven van de kazen gepaard met een mooi glas port of wijn. Eenmaal terug aan boord is er een uitgebreide worstenproeverij, verzorgd door een relatief jonge, succesvolle worstenmakerij uit de stad. De tour eindigt met een stop bij een het authentieke proeflokaal van ‘van Wees’ een begrip in Amsterdam. Hier proef je verschillende likeuren, waarbij je bitterballen krijgt geserveerd.

Meer weten?
Een culinaire tour door de Amsterdamse grachten maken? Neem dan hier contact op met Karien Olthof van Eat2Gather om de mogelijkheden te bespreken en een offerte aan te vragen. Je kunt dit arrangement apart boeken, of deel uit laten maken van een ander arrangement, waarbij de boottocht slechts één element is.Schrijf je in voor onze
culinaire, maandelijkse,
gratis nieuwsbrief!

    Schrijf je in voor onze
    culinaire, maandelijkse,
    gratis nieuwsbrief!