Eat2Gather samenwerking met online magazine platform Jilster Marc Hoogvliet en Karien Olthof

Culinaire expeditie – samenwerking tussen Eat2Gather en online magazine platform Jilster

Unieke samenwerking voor langdurig genieten tussen Eat2Gather & Jilster

Vanaf 1 oktober 2023 slaan het online magazine platform Jilster uit Voorschoten en het culinaire organisatiebureau Eat2Gather uit Amsterdam de handen ineen. Met de samenwerking zetten de organisaties er enerzijds op in de herinnering en de smaak van een feestelijk moment aan tafel te kunnen koesteren door een magazine of kookboek te maken van het diner. Anderzijds stellen zij dankzij de samenwerking bedrijven in staat om de recepten van al hun wereldse collega’s of misschien wel de familierecepten van vroeger tot leven te laten komen in onvergetelijke smaakvolle kookworkshop of familiediner.  

De organisaties werken al enkele jaren met elkaar samen in het realiseren van onder andere (bedrijfs)kookboeken en (familie)diners. Per 1 oktober slaan zij de handen officieel ineen om het aan tafel genieten van verhalen en traktaties concreet aan elkaar te verbinden. “Eten en drinken gaat om de interactie tussen ingrediënten en als je goed luistert naar die interactie, vertelt het steevast een verhaal. En juist die interactie is ook de basis voor deze samenwerking”, aldus Marc Hoogvliet eigenaar van Jilster.

“Wij brengen al meer dan 16 jaar mensen bijeen met culinaire events. Samen een kookboek of receptenmagazine maken rondom een culinair event zorgt voor nog meer verbinding en een zeer smaakvolle herinnering. Kortom een prachtige toevoeging aan ons huidige aanbod” aldus Karien Olthof, eigenaresse van Eat2Gather. Op deze manier voorziet de verbintenis om de receptuur van een kookworkshop mee naar huis te nemen en te delen met anderen. Tegelijkertijd geeft het de mogelijkheid om familierecepten op te tekenen, te delen, maar ook als smaaksensatie aan tafel te beleven.

Wil jij ook een bedrijfskookboek met daarbij een culinair event? Check dan hier onze mogelijkheden.Schrijf je in voor onze
culinaire, maandelijkse,
gratis nieuwsbrief!

    Schrijf je in voor onze
    culinaire, maandelijkse,
    gratis nieuwsbrief!