Eat2Gather bedrijfskookboek Christamas cookbook

Bedrijfskookboek

vanaf €20 p.p.

minimaal 10 tot 10.000 personen

van culinaire beleving tot culinaire herinnering

Wil jij samen met je collega’s een mooi bedrijfskookboek maken? Dan ben je bij Eat2Gather aan het juiste adres. Wij creëren samen met jou en je collega’s of vrienden een op maat gemaakte kookboek wat een onvergetelijk culinair cadeau is.

Via de bedrijfskookboeken module kun je je collega’s uitnodigen om hun recept en foto van hun favoriete recept in te voeren vanaf hun eigen computer. Uiteraard kun je de cover, inleiding en extra pagina’s personaliseren met jullie eigen content en eigen huisstijl. Het bedrijfskookboek is vervolgens een ultiem kerst of jubileum kado maar natuurlijk ook een heel mooi relatiegeschenk voor jullie klanten.

Wil je ook een culinair event vooraf, een kookworkshop tijdens de creatie of rondom het presentatie moment van het bedrijfskookboek? Lees hieronder dan verder.

Eat2Gather bedrijfskookboek Christamas cookbook

kookworkshop & foodstyling & foodfotografie & relatiegeschenk

Wil je een event maken van de creatie van het bedrijfskookboek? Dat kan uiteraard ook. Vooraf aan het event geven de deelnemers hun favoriete recept aan ons door zodat Eat2Gather alle inkopen kan doen.

Tijdens het culinaire event in onze kookstudio worden de verschillende gerechten bereid en de deelnemers geadviseerd door een (sterren)chef hoe het bord zo mooi mogelijk op te maken. Vervolgens maakt de foodfotograaf foto’s van het gerecht en van de deelnemer. Daarnaast is er de mogelijkheid om een interview te laten afnemen door onze tekstschrijfster.

Vervolgens wordt jullie bedrijfskookboek op hoge kwaliteit gepubliceerd.

Vraag een offerte aan!

  Lees hier wat anderen van deze Culinaire Beleving vonden

  Het was zo ontzettend leuk om alle recepten van mijn collega's te koken en de verhalen achter deze recepten te lezen. Veel dank voor de begeleiding van het maken van dit bijzondere bedrijfskookboek!

   

  Merel

  Ik en mijn collega's werken bij een internationaal bedrijf. In dit bedrijfskookboek hebben we alle favoriete recepten van onze collega's uit verschillende werelden opgenomen. Het is echt heel verbindend en verdiepend om meer over de roots van je collega's te lezen in hun persoonlijke verhaal bij hun recepten en deze recepten thuis vaker na te koken.

   

  Charlotte

   

  Eat2Gather werkt o.a. voor

  Schrijf je in voor onze
  culinaire, maandelijkse,
  gratis nieuwsbrief!

   Schrijf je in voor onze
   culinaire, maandelijkse,
   gratis nieuwsbrief!