Eat2Gather Rotterdam watertaxi Hotel New York Erasmusbrug culinair

Rotterdam Culinaire Arrangementen

vanaf  p.p.

minimaal 10 personen

De leukste culinaire uitjes in Rotterdam

Rotterdam, een stad vol culinaire ontdekkingen. Deze bruisende havenstad, met die stoere, moderne architectuur en levendige sfeer, biedt namelijk een schat aan culinaire ervaringen. Met tientallen proeverijen, workshops en wandelingen hebben we een divers aanbod samengesteld dat perfect is voor je volgende bedrijfsuitje en/of teambuildingsessie.

Culinaire stadswandelingen
Voor degenen die graag te voet op ontdekking gaan is de Lekkernijenwandeling  een geweldige keuze. Tijdens deze stadswandeling maak je stops op bijzondere plekken om verschillende delicatessen te proeven. Het iconische hotel New York bijvoorbeeld, en de wereldberoemde Markthal: een unieke overdekte markt met een verscheidenheid aan kraampjes en winkeltjes die verse producten en heerlijke lekkernijen aanbieden, zoals kaas, chocolade en wijnen. Ondertussen vertelt onze gids je interessante weetjes over Rotterdam. Wil je een meer ‘wereldse ervaring’? Rotterdam is al eeuwenlang een smeltkroes van culturen, en deze diversiteit wordt weerspiegeld in het culinaire landschap van de stad. Die rijke mix van multiculturele eettradities ontdek je tijdens onze Culinaire Wereldtour. Het leuke is overigens ook dat Rotterdam steeds autoluwer wordt, dus je kunt er heel goed wandelen of een culinaire fietstocht maken.

 

Culinaire belevenissen op het water
Rotterdam, met al die waterwegen, leent zich uitstekend voor culinaire ervaringen op een boot. Zo is een tochtje op de bekende Watertaxi over de Maas onderdeel van onze Historische Bierwandeling. Het uitzicht alleen al maakt deze ervaring onvergetelijk tijdens het proeven van verschillende in Rotterdam gebrouwen speciaal biertjes.

Verder is een kookworkshop in Rotterdam is natuurlijk ook een goed idee. Daarom bieden we  diverse workshops aan waar je samen met collega’s of zakenrelaties nieuwe smaken kunt ontdekken. Het is een geweldige gelegenheid om je culinaire vaardigheden te verbeteren en te genieten van de gezelligheid van samen koken en proeven.

De natuur in
En vergeet ook de omgeving van Rotterdam niet. Tijdens een Wildplukwandeling onder begeleiding van een gids leer je meer over de eetbare natuur en kun je zelfs je eigen ingrediënten verzamelen. Of misschien spreekt een Culinaire Rally je aan, waarbij je met je collega’s stopt op landelijk gelegen locaties voor proeverijen.

Nieuw culinair avontuur
Met de uitbreiding naar Rotterdam zet Eat2Gather haar culinaire avontuur voort en biedt het de mogelijkheid om deze bruisende stad op een unieke manier te ontdekken. Of je nu een bedrijfsuitje plant of een teambuildingssessie wilt organiseren, Eat2Gather zorgt voor een onvergetelijke culinaire ervaring in Rotterdam. Neem dus snel contact met ons op en laat ons jouw volgende bedrijfsuitje in Rotterdam organiseren.

Eat2Gather Rotterdam watertaxi Hotel New York Erasmusbrug culinair

Houdt jouw team meer van zoetigheid of lust wel een borreltje? Denk dan ook aan onze high tea, patisserie en chocolade workshops of cocktailworkshops en bier, wijn en likeur proeverijen.

Uiteraard kunnen wij met ons culinaire netwerk ook een maatwerk event organiseren in Rotterdam zoals een Foodwalk langs verschillende sterren restaurants of de culinaire experience van een bedrijfsevent verzorgen.

Vraag een offerte aan!

  Lees hier wat anderen van deze Culinaire Beleving vonden

  Het culinaire programma in Amsterdam was zeer goed georganiseerd met veel oog voor detail. We hebben een geweldige ervaring gehad qua eten en alle andere service en diensten. De plekken waren heel goed uitgekozen. Nienke, de gastvrouw vanuit Eat2Gather, was geweldig en de historische gids van Amsterdam was ook erg goed. Elke stap was goed gepland en we voelen ons heerlijk verwend met alle zorg en aandacht die we hebben gekregen. Iedereen in het team heeft ervan genoten. Dit was meer dan ervaring!

   

  Zoya

  Stichting AHF

  Als buro onder de rook van Rotterdam, onze stoute schoenen aangedaan en naar Amsterdam gegaan voor een geweldige food experience aan de grachten bij Eat2Gather. Onder leiding van een gastvrouw en een chef, hebben we met ons team gekookt en gezamenlijk gegeten… Buro ZP en Eat2Gather, dat gaat vast nog een keer gebeuren.

   

  Serge

  Buro ZP

  Heb je een review voor deze culinaire beleving? Deel jouw ervaring met ons via de contactpagina!

   

  Eat2Gather werkt o.a. voor

  Schrijf je in voor onze
  culinaire, maandelijkse,
  gratis nieuwsbrief!

   Schrijf je in voor onze
   culinaire, maandelijkse,
   gratis nieuwsbrief!