Eat2Gather Food walk corona proof take-away

Food Walk

vanaf €49,00 p.p.

minimaal 20 personen

Culinaire corona proof wandeling

Eat2Gather organiseert speciaal voor jouw bedrijf of groep deze culinaire corona proof wandeling. Tijdens deze wandeling door Amsterdam gaat iedereen genieten van verschillende culinaire gerechtjes op verschillende locaties. De restaurants waar jullie take-away gerechtjes ophalen verschillen van Frans eerlijk en herkenbaar tot gerechtjes op een basis van groenten en veganistisch. Daarnaast kan je klassiekers verwachten in een modern jasje met pure en simpele smaken en bourgondische gerechtjes met oog voor kwaliteit. Bij de restaurants krijgen jullie ook een drankje geserveerd waarbij de gasten kunnen kiezen voor alcohol of alcoholvrij. De groep wordt verdeeld in kleinere groepen met ieder een eigen startpunt en die groepen kunnen weer per twee personen gaan wandelen. Wanneer de coronaregels het toelaten dan kan er in grotere groepjes gelopen worden.

Eat2Gather Food walk corona proof take-away

Tip: Liever met een gids Amsterdam ontdekken? Wanneer de regelgeving het weer toelaat kun je onze Lekkernijenwandeling en de Historische Bierwandeling boeken.

Vraag een offerte aan!

  Lees hier wat anderen van deze Culinaire Beleving vonden

  Eat2Gather heeft voor onze collega’s twee mooie Food Walks door Amsterdam verzorgd met stops bij verschillende restaurants met heerlijke hapjes en drankjes. Alles was tot in de puntjes voorbereid en geregeld! Echt een aanrader!

   

  Susanne

  Stibbe

   

   

  Eat2Gather werkt o.a. voor

  Schrijf je in voor onze
  culinaire, maandelijkse,
  gratis nieuwsbrief!

   Schrijf je in voor onze
   culinaire, maandelijkse,
   gratis nieuwsbrief!