Eat2Gather Amsterdam groepsuitjes culinair

Amsterdam Culinaire Arrangementen

vanaf  p.p.

minimaal 10 personen

De leukste culinaire uitjes in Amsterdam

Amsterdam is een heerlijke stad vol culinaire pareltjes. Of je onze hoofdstad nou te voet of met een bootje wil verkennen, Eat2Gather biedt allerlei leuke arrangementen die perfect zijn als bedrijfsuitje of teambuildingsessie.

We hebben een mooi aanbod opgebouwd van tientallen culinaire uitjes in de hoofdstad.

 

Al wandelend een stad ontdekken, daar krijg je natuurlijk trek van. Tijdens de Lekkernijenwandeling hebben wij dat mooi gecombineerd. Tijdens deze stadswandeling maak je stops op bijzondere plekken waar je verschillende lekkernijen proeft. Ondertussen vertelt onze gids jullie allerlei leuke weetjes over Amsterdam. Wil je het wereldser aanpakken dan kun je de Afrikaanse, Chinese en de Nederlandse culinaire cultuur ontdekken tijdens de Culinaire Wereldtour.

 

Amsterdam heeft een levendige biercultuur.  Onze bierexpert vertelt jullie alles over bier tijdens de boeiende Bierproeverij op een sfeervolle locatie in Amsterdam. Maar historisch is ook veel te ontdekken op biergebied. De Historische Bierwandeling is ook een bierproeverij, maar dan in combinatie met een stadswandeling door Amsterdam. Tijdens deze culinaire beleving maken jullie onderweg stops in authentieke cafés en bierproeflokalen – voor een biertje én een bitterbal.

Amsterdam staat ook bekend om haar eeuwenoude jenever- en likeurtraditie. De stad is vele oude en nieuwe proeflokalen rijk en in één van deze lokalen vindt de Jeneverproeverij plaats.

Eat2Gather Amsterdam groepsuitjes culinair

En of het nog niet genoeg is, mag de rijke cacaohandel  in de stad niet vergeten worden. Tijdens onze Chocoladeproeverij, gegeven door een topchocolatier, worden alle fasen van het chocolade maken uitgelegd. Natuurlijk krijg je ondertussen allerlei lekkers te proeven.

Een stad met veel water leent zich geweldig voor culinaire beleving op een boot. Een perfecte manier om een meeting of een teambuildingssessie af te ronden. Al varend geniet je bijvoorbeeld van een (internationale) kaasproeverij plus bijpassende wijnen. Zie je het al voor je?

Zin om samen met vrienden, familieleden, collega’s of zakenrelaties nieuwe wereldkeukens te ontdekken? Amsterdam biedt een verscheidenheid aan wereldkeukens die je tijdens onze kookworkshops kan leren ontdekken.

Ook rondom Amsterdam valt er genoeg te ontdekken. Tijdens een Wildplukwandeling in het Amsterdamse bos, onder leiding van een gids, leer je meer over de eetbare natuur. Of wat dacht je van een culinaire rally? Samen met je collega’s maak je onderweg culinaire stops op landelijk gelegen locaties voor proeverijen.

 

Neem hier contact met ons op en we vertellen je graag meer over Amsterdamse culinaire belevingen.

Vraag een offerte aan!

  Lees hier wat anderen van deze Culinaire Beleving vonden

  Het culinaire programma in Amsterdam was zeer goed georganiseerd met veel oog voor detail. We hebben een geweldige ervaring gehad qua eten en alle andere service en diensten. De plekken waren heel goed uitgekozen. Nienke, de gastvrouw vanuit Eat2Gather, was geweldig en de historische gids van Amsterdam was ook erg goed. Elke stap was goed gepland en we voelen ons heerlijk verwend met alle zorg en aandacht die we hebben gekregen. Iedereen in het team heeft ervan genoten. Dit was meer dan ervaring!

   

  Zoya

  Stichting AHF

  Heb je een review voor deze culinaire beleving? Deel jouw ervaring met ons via de contactpagina!

   

  Heb je een review voor deze culinaire beleving? Deel jouw ervaring met ons via de contactpagina!

   

  Eat2Gather werkt o.a. voor

  Schrijf je in voor onze
  culinaire, maandelijkse,
  gratis nieuwsbrief!

   Schrijf je in voor onze
   culinaire, maandelijkse,
   gratis nieuwsbrief!