Eat2Gather online wijnproeverij

Culinaire Expeditie – 5x coronaproof bedrijfsuitjes en teambuilding

Als er één branche is die zich razendsnel heeft weten aan te passen aan het Nieuwe Normaal, dan is het wel de hospitality & eventbranche. Online events werden opgetuigd, net als hybride bijeenkomsten, zoom-uitjes en nieuwe horecaconcepten. Restaurants, kookstudio’s en evenementenlocaties hebben zich in rap tempo klaargestoomd voor de 1.5 meter samenleving zodat hun gasten elkaar toch fysiek kunnen ontmoeten.

De behoefte om samen dingen te ondernemen blijft – misschien juist nu, want we zien elkaar minder op de werkvloer en even bijpraten bij het koffieapparaat, tijdens een vrijdagmiddagborrel of een bedrijfsfeest is minder vanzelfsprekend. Daarom is het zo belangrijk om die verbinding te blijven zoeken en aan de gezamenlijke teamspirit te werken.

Er is momenteel dan ook veel vraag naar coronaproof bedrijfsuitjes en teamuitjes. Dat is een mooie ontwikkeling: we willen weer even genieten samen. Gelukkig is er heel veel mogelijk en staat bij Eat2Gather maatwerk en veiligheid voorop. Zo kunnen we ook voor jullie bedrijf een passend teamuitje organiseren, waarbij iedereen zich op z’n gemak zal voelen. Bij Eat2Gather kijken we graag naar wat er allemaal wél mogelijk is! Hierbij een kort overzicht:

Culinaire wandelingen
Eat2Gather organiseert al 15 jaar culinaire wandelingen door Amsterdam en wildplukwandelingen in de bossen van Baarn. Deze wandelingen zijn goed uit te voeren op 1.5 meter, omdat we grotere groepen opdelen in kleine klusters waarbij er voldoende afstand gehouden kan worden. Onze gidsen zijn zeer ervaren en zorgen voor een veilige, maar onvergetelijke ervaring. Je leest HIER meer over onze culinaire wandelingen.

Culinaire rally
Op zoek naar een sportieve invulling van je bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest? Dan is een culinaire rally rondom Amsterdam een geweldig idee. Onderweg maak je culinaire tussenstops op authentieke, landelijk gelegen locaties waarbij er voldoende afstand gehouden kan worden. Het voordeel is ook dat jullie je eigen auto’s kunnen gebruiken. We kunnen diverse maatwerkprogramma’s voor jullie bedenken, zoals een high tea, wijnproeverij of lunch. Uiteraard allemaal volgens de richtlijnen van het RIVM.

Kookworkshops
Kookworkshops zijn ideaal als teamuitje of als bedrijfsuitje. Bij Eat2Gather heb je de keuze  uit de gehele wereldkeuken, van Afrikaans tot Aziatisch, van Koreaans tot Spaans.Uiteraard worden de materialen in de kookstudio’s waarmee we werken zorgvuldig schoongemaakt en is er voldoende afstand mogelijk tussen de deelnemers, zowel tijdens het koken als het tafelen  – waarbij het nog steeds heel gezellig is! Je leest HIER meer over onze kookworkshops.

Virtueel diner
Bij Eat2Gather organiseren we met liefde een privé-diner voor jullie groep, waarbij onze voormalig sterrenchef de heerlijkste gerechten voor jullie zal bereiden op een locatie naar jullie keuze (bijvoorbeeld bij jullie op kantoor). Ook een idee: geef iedereen een menuutje dat ze zelf thuis kunnen koken op een afgesproken tijdstip, log gezamenlijk in op Zoom en geniet van een virtueel dinertje met het hele team.

Online proeverijen
Momenteel worden er ook uitjes aangeboden waarbij de deelnemers gewoon thuis vanachter de computer mee kunnen doen. Dat is een iets andere ervaring, maar kan ook heel gezellig zijn. Denk hierbij aan een online wijnproeverij, kaasproeverij of een bierproeverij met onze biersommelier Pepijn. Klik hier voor de mogelijkheden.Schrijf je in voor onze
culinaire, maandelijkse,
gratis nieuwsbrief!

    Schrijf je in voor onze
    culinaire, maandelijkse,
    gratis nieuwsbrief!