Eat2Gather Rotterdam watertaxi Hotel New York Erasmusbrug culinair

Culinaire expeditie – Eat2Gather opent Rotterdam

Rotterdam, een stad vol culinaire ontdekkingen, is nu het nieuwste speelterrein van culinair organisatiebureau Eat2Gather!

Na jarenlang succes in Amsterdam en omgeving, hebben we besloten om dit jaar onze culinaire belevingen uit te breiden naar Rotterdam. Deze bruisende havenstad, met die stoere, moderne architectuur en levendige sfeer, biedt namelijk een schat aan culinaire ervaringen. Met tientallen proeverijen, workshops en wandelingen hebben we een divers aanbod samengesteld dat perfect is voor jouw volgende bedrijfsuitje en/of teambuildingsessie.

Culinaire stadswandelingen
Voor degenen die graag te voet op ontdekking gaan is de Lekkernijenwandeling  een geweldige keuze. Tijdens deze stadswandeling maak je stops op bijzondere plekken om  verschillende delicatessen te proeven. Het iconische hotel New York bijvoorbeeld, en de wereldberoemde Markthal: een unieke overdekte markt met een verscheidenheid aan kraampjes en winkeltjes die verse producten en heerlijke lekkernijen aanbieden, zoals kaas, chocolade en wijnen. Ondertussen vertelt onze gids je interessante weetjes over Rotterdam. Wil je een meer ‘wereldse ervaring’? Rotterdam is al eeuwenlang een smeltkroes van culturen, en deze diversiteit wordt weerspiegeld in het culinaire landschap van de stad. Die rijke mix van multiculturele eettradities ontdek je tijdens onze Culinaire Wereldtour. Het leuke is overigens ook dat Rotterdam steeds autoluwer wordt, dus je kunt er heel goed wandelen of een culinaire fietstocht maken.

Culinaire belevenissen op het water
Rotterdam, met al die waterwegen, leent zich uitstekend voor culinaire ervaringen op een boot. Zo is een tochtje op de bekende Watertaxi over de Maas onderdeel van onze Historische Bierwandeling. Het uitzicht alleen al maakt deze ervaring onvergetelijk naast het proeven van al die Rotterdamse speciaal bieren.

Verder is een kookworkshop in Rotterdam is natuurlijk ook een goed idee. Daarom bieden we  diverse kookworkshops aan waar je samen met collega’s of zakenrelaties nieuwe smaken kunt ontdekken. Het is een geweldige gelegenheid om je culinaire vaardigheden te verbeteren en te genieten van de gezelligheid van samen koken en proeven.

Nieuw culinair avontuur
En vergeet ook de omgeving van Rotterdam niet. Tijdens een Wildplukwandeling onder begeleiding van een gids leer je meer over de eetbare natuur en kun je zelfs je eigen ingrediënten verzamelen. Of misschien spreekt een Culinaire Rally je aan, waarbij je met je collega’s stopt op landelijk gelegen locaties voor proeverijen.

Met de uitbreiding naar Rotterdam zet Eat2Gather haar culinaire avontuur voort en biedt het de mogelijkheid om deze bruisende stad op een unieke manier te ontdekken. Of je nu een bedrijfsuitje plant of een teambuildingssessie wilt organiseren, Eat2Gather zorgt voor een onvergetelijke culinaire ervaring in Rotterdam. Neem dus snel contact met ons op en laat ons jouw volgende bedrijfsuitje in Rotterdam organiseren.Schrijf je in voor onze
culinaire, maandelijkse,
gratis nieuwsbrief!

    Schrijf je in voor onze
    culinaire, maandelijkse,
    gratis nieuwsbrief!